Teknik direktör arayışında olan Trendyol 1. Lig ekiplerinden Boluspor, son olarak Tuzlaspor’da görev yapan Bekir İrtegün ile anlaşmaya vardı.
Geçtiğimiz gün yapılan olağanüstü kongrede tekrar kulüp başkanlığına seçilen Savaş Abak ve yönetim kurulu, ilk olarak teknik adam sorununu çözüme kavuşturdu. Son olarak Tuzlaspor’da görev yapan Bekir İrtegün ile kırmızı-beyazlı ekip anlaşmaya vardı. 40 yaşındaki teknik adamla, bir araya gelen Bolusporlu yöneticiler, Bekir İrtegün ile anlaşma sağladı. Genç teknik adam, kariyerinde toplamda 371 karşılaşmada görev aldı.


Boluspor Bekir İrtegün ile anlaşmaya vardı
Bolu’da dereler taştı, tarım arazileri sular altında kaldı
Bolu’nun Mudurnu ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrası derelerin taşması sonucu bazı tarım arazileri ve yollar sular altında kaldı.
Mudurnu ilçesinde dün öğleden sonra başlayan ve şiddetini artıran yağışlar bölgede taşkınlara neden oldu. İlçeye bağlı Tımaraktaş köyü sınırları içerisinde etkili olan şiddetli yağışın ardından derelerde su seviyesi aniden yükseldi. Ormanlık alanın içerisinden geçerek taşan sular, çevredeki tarım arazilerini sular altında bıraktı. Taşkın suları nedeniyle ekili araziler zarar görürken, dere kenarlarında bulunan yollar da sulara gömüldü. Bölgede suların çekilmesiyle birlikte tarım arazilerindeki hasarın boyutunun ortaya çıkması bekleniyor.

