12. Memleketler arası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nın (Türkiye Open 2025) üçüncü gününde, erkekler +78 kg kategorisinde çaba eden Bolulu atlet Yusuf Efe Mızrak, Türkiye gençler şampiyonu oldu.
Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından, Antalya Spor Salonu’nda 8-16 Şubat tarihleri ortasında düzenlenen ve 60 ülkeden 3 bine yakın atletin çaba ettiği 12. Milletlerarası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası’nın üçüncü gününde yıldız erkekler kategorisinde karşılaşmalar yapıldı. +78 kg kategorisinde uğraş eden Bolulu atlet Yusuf Efe Mızrak, tüm rakiplerini yenerek geçen yılın akabinde bir sefer daha Türkiye gençler şampiyonu oldu.
Avrupa Şampiyonası yolunda da emin adımlarla ilerleyen genç atlet hem kendi kentini hem de Türk sporunu en güzel formda temsil ederek, gelecekte büyük başarılara imza atmayı hedefliyor.


Bolulu genç sporcu Yusuf Efe Mızrak, Türkiye şampiyonu oldu
Yerel yönetimlerde hizmet vizyonu masaya yatırıldı
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Demir başkanlığında düzenlenen belediye başkanları toplantısına katıldı.
Büyükşehir ve il belediye başkanlarının yer aldığı toplantıda, yerel yönetimlerin hizmet kapasitesinin artırılması, şehirlerin gelişimine katkı sunacak projeler ve vatandaşlara daha etkin hizmet verilmesine yönelik konular ele alındı.
Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Çetinkaya, istişare kültürünün önemine dikkat çekerek, şehirlerin geleceğine yönelik ortak akıl vurgusu yaptı. Çetinkaya, “Şehirlerimize değer katacak hizmetler ve vatandaşlarımıza daha güçlü hizmet sunabilmek adına önemli istişarelerde bulunduk. Ortak akıl ve istişare kültürüyle şehirlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Gerçekleştirilen toplantıda, belediyeler arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve hizmet standartlarının yükseltilmesine yönelik çalışmaların da gündeme geldiği bildirildi.

