12. Memleketler arası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nın (Türkiye Open 2025) üçüncü gününde, erkekler +78 kg kategorisinde çaba eden Bolulu atlet Yusuf Efe Mızrak, Türkiye gençler şampiyonu oldu.
Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından, Antalya Spor Salonu’nda 8-16 Şubat tarihleri ortasında düzenlenen ve 60 ülkeden 3 bine yakın atletin çaba ettiği 12. Milletlerarası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası’nın üçüncü gününde yıldız erkekler kategorisinde karşılaşmalar yapıldı. +78 kg kategorisinde uğraş eden Bolulu atlet Yusuf Efe Mızrak, tüm rakiplerini yenerek geçen yılın akabinde bir sefer daha Türkiye gençler şampiyonu oldu.
Avrupa Şampiyonası yolunda da emin adımlarla ilerleyen genç atlet hem kendi kentini hem de Türk sporunu en güzel formda temsil ederek, gelecekte büyük başarılara imza atmayı hedefliyor.


Bolulu genç sporcu Yusuf Efe Mızrak, Türkiye şampiyonu oldu
Yenice Belediyesi araç filosunu güçlendirdi
Karabük’ün Yenice ilçe Belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosuna yeni bir damperli kamyon kazandırdı. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe edilen araç belediye envanterine dahil edildi.
Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, belediyenin daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmesi için makine parkını güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.
TBB tarafından belediyeye hibe edilen 2026 model, 5 metreküp kapasiteli ve 11 ton yük taşıma kapasitesine sahip damperli kamyonun teslim alındığını ifade eden Karakaş, aracın ilçeye hayırlı olmasını diledi.
Başkan Karakaş, “Güçlü altyapı, güçlü Yenice anlayışıyla araç parkurumuzu yenileyerek hizmet kalitemizi artırmaya devam ediyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek yatırımları kararlılıkla hayata geçirirken, vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

