Bolu’daki 2 orman yangınından biri denetim altına alındı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Ağustos, 2023 20:48 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’daki 2 orman yangınından biri denetim altına alındı

Bolu’nun Göynük ilçesine bağlı Tepebaşı köyünde sabah saatlerinde elektrik sınırından kaynaklı başlayan orman yangını denetim altına alındı. Dün sabah saatlerinde başlayan Güneyçalıca köyündeki orman yangını ise havadan ve karadan müdahale edilerek denetim altına alınmaya çalışılıyor.

Bolu’nun Göynük ilçesine bağlı Tepebaşı köyünde saat 06.34 sıralarında elektrik çizgisinden kaynaklı başlayan orman yangını denetim altına alındı. 6 saatte denetim altına alınan orman yangının alevleri söndürüldü ve soğutma çalışması yapılıyor.

Güneyçalıca köyündeki yangın devam ediyor

Göynük ilçesine bağlı Güneyçalıca köyünde dün sabah saatlerinde yamaç arazinin bulunduğu alanda çıkan orman yangını devam ediyor. 3 helikopter ve 1 yangın söndürme uçağıyla havadan yapılan müdahale havanın kararmasıyla sona ererken karadan gruplar çalışmayı sürdürdü. Sabah erken saatlerde orman yangınının devam ettiği bölgeye gün ağarınca helikopterlerle müdahale tekrar başladı. Yangını denetim altına almak için takımlar 1 gündür canla başla gayret ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bartinda 2 otomobil kafa kafaya carpisti iz3cQgeZ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bartın’da 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı

Bartın’da anayolda seyir eden araç ile tali yoldan çıkan araç kafa kafaya çarpıştı. O anlar araç kamerasına yansırken, sürücülerden birinin ehliyeti bulunmadığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, sürücüsü ve plakası açıklanmayan ve Kozcağız’dan Bartın istikametine seyir eden bir araç, tali yoldan çıkan otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. O anlar araç kamerasına saniye saniye yansıdı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, her iki araçta maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Tali yaldan çıkan aracın ismi açıklanmayan sürücüsünün ehliyeti bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin