Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ekim, 2024 00:52 tarihinde yayınlandı
0

Bolu’da yola aniden çıkan 14 yaşındaki çocuğa otomobil çarptı

Bolu’da D-100 kara yoluna aniden atlayan 14 yaşındaki çocuğa otomobil çarptı. Otomobilin çarptığı çocuk yolda savrularak ağır yaralandı.

Kaza, D-100 kara yolunun Beşkavaklar Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çakmaklar Caddesi üzerinde oyun oynayan yabancı uyruklu M.A.(14), bir anda ağaçların arasında yola fırladı. Bu sırada D-100 kara yolunda İstanbul istikametinde seyreden O.Y. yönetimindeki 22 ADD 717 plakalı otomobil, M.A.’ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle küçük çocuk, yolda savrularak ağır yaralandı. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince kaza yerinde ilk müdahalesi yapılan M.A., Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Kaza yerinde inceleme yapan polis ekipleri ise sürücü O.Y., gözaltına aldı.

Kazada otomobil içerisinde bulunan yolcu, şoförün yanında bulunan M.Ç.Y’nin de yaralandığını söyleyerek, “Otomobilin camının patlaması sonucu yaralandı. Yüzünü yıkadık ama hala gözüm yanıyor dedi. Araç içerisinde dört kişiydik diğerlerine bir şey olmadı” dedi.

Kazayla ilgili ekipler inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta yesilirmak tasti 8 asirlik tas koprunun uc gozu su altinda kaldi Qy2EFaKt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Yeşilırmak taştı, 8 asırlık taş köprünün üç gözü su altında kaldı

Tokat’ta Yeşilırmak’ın taşmasıyla tarım arazileri sular altında kalırken, 788 yıllık tarihi köprünün üç gözü de suya gömüldü.

Tokat’ta etkili olan sağanak yağış ve Almus Barajı’nın maksimum doluluk seviyesine ulaşmasının ardından dolusavaktan su tahliyesinin devam etmesi ile Yeşilırmak’ta taşkın meydana geldi. Irmak kenarındaki tarım arazileri ile Pazar ilçe girişindeki 1238 yapımı tarihi Selçuklu taş köprüsünün 4 gözünden 3’ü su içinde kaldı.

Yöre sakinlerinden Cemalettin Horosan, “1993 yılında yine ırmak gece gündüz aktı. O sene de yine aynı bu aylardaydı. Sonrasında ise arazimize giremedik. Araziye girdikten sonra da bir mahsul alamadık. Bu seneki ise daha da farklı yağdı. Biz daha bunu kaldıramayız. Allah’tan ümit kesilmez ama ümidimizi de yitirdik. Bu daha da akmaya devem ettiği için daha da bir faydası olmaz. Ekimini yaptığım 70 dönüm arazim su altında kaldı. Ekilen arazinin dekar başına 8 bin TL masrafı var. Bunun altından nasıl kalkacağız bilmiyorum. Bu kadar yükseldiğini bilmiyorum. Bu kadar su hiç yoktu. Bu tarih unutulmayacak bir tarih, Allah bir daha göstermesin inşallah” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin