Bolu’da yabancı uyruklu 7 vatandaş hakkında sınır dışı edilmek üzere işlem başlatıldı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
boluda yabanci uyruklu 7 vatandas hakkinda sinir disi edilmek uzere islem baslatildi qafxMY8P
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mart, 2025 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da yabancı uyruklu 7 vatandaş hakkında sınır dışı edilmek üzere işlem başlatıldı

Bolu’da son bir haftada gerçekleştirilen göçmen kaçakçılığı operasyonlarında, yakalanan 7 yabancı asıllı vatandaş hakkında hudut edilmek üzere süreç başlatıldı.

Bolu Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü ve Vilayet Jandarma Komutanlığı gruplarının 24 Şubat-2 Mart tarihleri ortasında kent genelinde yürüttüğü ‘Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti’ yapan şahıslara yönelik gayret çalışmalarına ait dataları paylaştı. Buna nazaran, takımlar tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda yakalanan 7 yabancı asıllı vatandaş gözaltına alındı. 7 kişi emniyetteki süreçlerinin akabinde Göç Yönetimi Müdürlüğü’ne teslim edildi. 7 göçmen vatandaş hakkında hudut edilmek üzere süreç başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda kayip oral sengunun cesedi 85 kilometre uzakta rizede bulundu Olr9pQq9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da kayıp Oral Şengün’ün cesedi 85 kilometre uzakta Rize’de bulundu

Rize’nin Pazar ilçesi Güzelyalı Mahallesi kıyı şeridinde kayalıklar arasında bulunan erkek cesedinin, Trabzon’un Araklı ilçesinde 13 Nisan’dan bu yana kayıp olarak aranan Oral Şengün’e ait olduğu belirlendi.

Trabzon’un Araklı ilçesinde kaybolan Oral Şengün’den (27) uzun süre haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmalarında, emniyet birimlerince yapılan kamera incelemeleri ve teknik analizler sonucunda cep telefonu sinyalinin son olarak Konakönü mevkiinde tespit edildiği belirlenmişti. Bunun üzerine bölgede yürütülen çalışmalar genişletilerek sahil hattına kaydırılmış, aramalara jandarma, sahil güvenlik, AFAD ve dalgıç polis ekipleri ile drone destekli hava unsurları da katılmıştı.

Saha çalışmalarının sürdüğü süreçte Rize kıyılarında kayalıklar arasında bulunan ceset için yapılan incelemelerde kimlik tespiti netleşti. Adli tıp süreci ve resmi değerlendirmeler sonucunda bulunan kişinin Oral Şengün olduğu kesinleşti.

Şengün’ün kaybolduğu nokta ile cesedin bulunduğu kıyı şeridi arasında yaklaşık 85 kilometrelik mesafe olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Ölüm nedenine ilişkin kesin bulguların adli tıp raporuyla ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin