Reklam
Reklam

Bolu’da vinç yüklü tır çarptığı sinyalizasyon direğini yerinden söktü

boluda vinc yuklu tir carptigi sinyalizasyon diregini yerinden soktu 2GlMd3Ip
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Şubat, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
0

Bolu’da D-100 karayolunda denetimden çıkan vinç yüklü tır, sinyalizasyon direğine çarptı. Tırın çarptığı demir direk yerinden söküldü.

Kaza, D-100 karayolu Gölyüzü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Ankara istikametine seyreden Gürkan M. yönetimindeki 34 HL 6964 plakalı vinç yüklü tır, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu sinyalizasyon direğine çarptı. Demir direği yerinden söken tırın lastiği koptu. 112 Acil Davet Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye polis, SEDAŞ ve karayolları takımları sevk edildi. SEDAŞ takımları tarafından yangın çıkmaması için sinyalizasyon sisteminin elektriği denetimli olarak kapatıldı. Polis takımları tarafından bölgede trafik denetimli olarak sağlanırken, tırın bulunduğu yerden kaldırılması için çalışma başlatıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kozlu’da şehit babaları unutulmadı

kozluda sehit babalari unutulmadi meQY5QUk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Babalar Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sacide Kilci ve kurum personelleri, ilçede ikamet eden şehit babalarını evlerinde ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde şehit aileleriyle yakından ilgilenen ekipler, devletin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha vurguladı.

Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde, şehit babalarına çeşitli hediyeler takdim edilirken, ailelerin talep ve görüşleri de dinlendi.

Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi yetkilileri, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin