Reklam
Reklam

Bolu’da tüpün patlaması ile yangın çıkan karavan kül oldu

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Temmuz, 2023 16:36 tarihinde yayınlandı
0

Bolu’da karavanın içerisinde patlayan piknik tüpü yangına sebep oldu. Yangın sebebiyle küle dönen karavan kullanılamaz hale geldi.
Olay, Bolu’ya bağlı Kuzörenemirler Yaylası’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaylada açıklık alanda duran karavan içerisindeki piknik tüpü henüz bilinmeyen bir nedenle patladı. Bomba gibi patlayan piknik tüpü, karavanın içerisinde yangına sebep oldu. Yayla sakinleri bomba gibi patlayan piknik tüpünün sesiyle panik içerisinde karavanın etrafına toplandı. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Olay yerine gelen Yeniçağa Belediyesi İtfaiye Amirliği ekiplerince yangın ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle karavan küle dönerek kullanılamaz hale geldi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yenice Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

yenice belediyesi arac filosunu guclendirdi XI8FUZvg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük’ün Yenice ilçe Belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosuna yeni bir damperli kamyon kazandırdı. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe edilen araç belediye envanterine dahil edildi.

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, belediyenin daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmesi için makine parkını güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.

TBB tarafından belediyeye hibe edilen 2026 model, 5 metreküp kapasiteli ve 11 ton yük taşıma kapasitesine sahip damperli kamyonun teslim alındığını ifade eden Karakaş, aracın ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Başkan Karakaş, “Güçlü altyapı, güçlü Yenice anlayışıyla araç parkurumuzu yenileyerek hizmet kalitemizi artırmaya devam ediyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek yatırımları kararlılıkla hayata geçirirken, vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin