Bolu’da karavanın içerisinde patlayan piknik tüpü yangına sebep oldu. Yangın sebebiyle küle dönen karavan kullanılamaz hale geldi.
Olay, Bolu’ya bağlı Kuzörenemirler Yaylası’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaylada açıklık alanda duran karavan içerisindeki piknik tüpü henüz bilinmeyen bir nedenle patladı. Bomba gibi patlayan piknik tüpü, karavanın içerisinde yangına sebep oldu. Yayla sakinleri bomba gibi patlayan piknik tüpünün sesiyle panik içerisinde karavanın etrafına toplandı. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Olay yerine gelen Yeniçağa Belediyesi İtfaiye Amirliği ekiplerince yangın ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle karavan küle dönerek kullanılamaz hale geldi. (İHA)


0
Bolu’da tüpün patlaması ile yangın çıkan karavan kül oldu
0
0
Amasra’da bir evde çıkan yangın köy konağına ve camiye sıçradı
Bartın’ın Amasra ilçesinde bir evde çıkan yangın, köy konağı ve camiye sıçradı. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.
Edinilen bilgiye göre Amasra’ya bağlı Şükürler köyünde bir evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede evin yanından bir cami ve köy konağına sıçradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangını söndürme çalışmaları devam ederken, ev cami ve köy konağında büyük çaplı hasar meydana geldiği öğrenildi.
Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.


