Bolu’da trekking takımı kar kalınlığının 50 santimetreyi aştığı 12 kilometrelik orman parkurunda yürüdü.
Bolu’da geçtiğimiz 5 gün boyunca ağır kar yağışı tesirli oldu. Kar yağışının tesirli olduğu Abant Gölü Ulusal Parkı bölgesinde 30 trekking grubu tabiat yürüyüşü düzenledi. Kar yağışına aldırış etmeden 790 rakımda yürüyüşe başlayan küme kalan 12 kilometrelik parkuru kar kalınlığının 50 santimetreye ulaştığı bölgede gerçekleştirdi. Yaklaşık 4,5 saat süren yürüyüşte doğaseverler unutulmaz anlar yaşadı. Grup Başkanı Uğur Midiliç, “Mudurnu yolu üzerinden takımımızla Abant Gölü kenarından indik. 8 kilometrelik göl etrafında yürüdükten sonra yürüyüşü tamamlayacağız. Tabiatta olmak her hafta öteki bir yerlerde yürüyüş yapmak hoş. Doğayı seviyoruz” dedi.


Bolu’da trekking ekibi 50 santimlik karda 12 kilometre yürüdü
Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı
Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.
Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.
Taraftarlar duygularını paylaştı
Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.
Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.
Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

