Bolu’ya yeni atanan Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’in talimatlarıyla Bolu’da emniyet grupları, gece ve gündüz kontrollerini sıkılaştırdı. Bir haftadır yapılan kontroller çerçevesinde kurallara uymayan onlarca şoföre ceza yağdı.
Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Bolu Emniyet Müdürü olarak atandı. Geçtiğimiz günlerde misyona başlayan Dağdeviren’in talimatları ile Bolu’da kontroller sıkılaştırdı. Vilayet Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Hatalarla Gayret Şube, Asayiş Şube ve Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü grupları tarafından kurallara uymayan şoförlere göz açtırılmadı. Bilhassa gece saatlerinde yüksek ses müzik ve alkollü araç kullanan onlarca şoföre ceza yağdı.
Bolu Vilayet Emniyet Müdürlüğü’nün toplumsal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, “Gece gündüz demeden huzur ve güvenliğiniz için vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” tabirleri yer aldı.


Bolu’da polis kontrolleri sıklaştırdı
Bolu’da vatandaşlar arefe günü kabir başında dua etti
Bolu’da Kurban Bayramı arefesinde vatandaşlar, vefat eden yakınlarını kabirleri başında dualarla andı.
Bolu’da Kurban Bayramı arefesinde mezarlıklar ziyaretçilerle doldu. Öğle namazını Balcı Camisi’nde eda eden vatandaşlar, ardından caminin yanında bulunan Çıkınlar Mezarlığı’na geçti. Yakınlarının kabirlerini ziyaret eden vatandaşlar, Kur’an-ı Kerim okuyarak dua etti. Mezarlık ziyaretine gelen aileler, kabirlerin çevresinde temizlik yapıp çiçekler de ekti.
Kabir ziyaretlerinin gün boyunca devam etmesi bekleniyor.

