Bolu’da kaçak odun dolu kamyonlar yakalandı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:25
Güneş 06:50
Öğle 13:03
İkindi 16:25
Akşam 19:06
Yatsı 20:25
İftara son --:--
boluda kacak odun dolu kamyonlar yakalandi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Kasım, 2024 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da kaçak odun dolu kamyonlar yakalandı

Bolu’da, orman kaçakçılığı denetimlerinde kaçak odunlarla yakalanan 3 araca adli, 2 araca ise idari işlem yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, Bolu’da orman kaçaklığıyla mücadele kapsamında 282 mobil denetim noktasında farklı zamanlarda yapılan denetim ve kontrollerde, 340 araç durdurularak kaçak orman emvali taşıyıp taşımadıkları kontrol edildi. Yapılan denetimler sonucunda 3 araca adli işlem, 2 araca ise idari yaptırım uygulandı. Tespit edilen usulsüzlüklere ilişkin tüm bilgi, bulgu ve deliller Cumhuriyet Savcılığı’a teslim edilerek sorumlular hakkında adli ve idari soruşturma işlemleri başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
2222222
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
18 Mart, 2026 15:49 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük, Şehitlerini Unutmadı

Dünya savaş tarihine altın harflerle yazılan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk ordusunun benzersiz cesareti ve kahramanlığıyla kazanılan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 111. yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Karabük’te de kutlandı.  Milletimizin birlik ve beraberliğinin en büyük sembollerinden olan zaferin yıl dönümünde, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimiz de dualarla yad edildi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında Karabük’te program, saat 10.00’da Şehitler Anıtı’nda resmi törenle başladı. Törende protokol tarafından çelenk sunumu yapıldı, ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Program çerçevesinde saygı atışı icra edildi, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı. Öğrenciler şiirlerini seslendirdi. Törenin sonunda şehit kabirleri ziyaret edilerek karanfiller bırakıldı ve dualar edildi.

Saat 12.30’da Çamlık Camii’nde şehitler için mevlit programı düzenlendi.  Günün son etkinliği ise saat 14.00’te 100. Yıl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Buradaki programda Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri oratoryo sahneledi. Öğrenciler Çanakkale ruhunu yansıtan sahne performanslarıyla katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.

MİLLETİN ORTAK HAFIZASI: ÇANAKKALE RUHU

Kendisinden kat kat üstün donanımlı ordulara karşı iman, azim ve vatan sevgisiyle direnen Türk milletinin yazdığı Çanakkale destanı, sadece bir askeri zafer değil; aynı zamanda ulusal birlik ve beraberliğin en güçlü ifadesi olarak öne çıkıyor. “Çanakkale geçilmez” sözünü tarihe altın harflerle yazdıran bu büyük mücadele, aradan geçen 111 yıla rağmen milletin ortak hafızasındaki canlılığını koruyor.

ŞEHİTLERE VEFA, TARİHE SAYGI

Karabük’te düzenlenen anma etkinlikleriyle, aziz şehitlerin hatırası bir kez daha minnet ve saygıyla yad edildi.

Karabuk Sehitlerini Unutmadi5Karabuk Sehitlerini Unutmadi 2 Karabuk Sehitlerini Unutmadi1 Karabuk Sehitlerini Unutmadi2

Bizi sosyal medyadan takip edin