Bolu’da D-100 karayolunda iki otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, D-100 karayolu Kuruçay Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametine seyreden Engin Y. idaresindeki 14 ABR 046 plakalı Fiat Tofaş marka otomobil ile akaryakıt istasyonundan D-100’e çıkan Yasin D. yönetimindeki 14 ABJ 938 plakalı Fiat marka araç çarpıştı. Meydana gelen kazada sürücü Engin Y. ve diğer araçta bulunan Erva K. adlı yolcu yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, kaza nedeniyle bölgede trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Düzce’de doğa korunuyor, turizme kazandırılıyor: 19 adet bungalov yapılmaya başlandı
Düzce Belediye Lideri Dr. Faruk Özlü, Aydınpınar Şelaleleri Tabiat Parkı içindeki konaklama alanlarının ikinci etabına ait açıklamada bulundu. Konaklama kapasitesi ve alanının genişletileceğini daha evvel duyuran Lider Özlü, altyapı çalışmaları başlayan alanda incelemelerde bulundu.
Düzce’nin turizm yatırımlarını artırmak ve tabiat turizmi konusunda tercih edilen bir lokasyon haline getirmek gayesiyle özverili çalışmalarını sürdüren Lider Faruk Özlü, yeni çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kent merkezine en yakın noktalardan biri olan Aydınpınar Şelaleleri Tabiat Parkı’nda Milli Parklar Genel Müdürlüğü ile yapılan iş birliği kapsamında konaklama tesislerinin ikinci etabı için çalışmalar başladı. Aydınpınar Şelaleleri Tabiat Parkı içinde mevcutta bulunan 9 adet dome çadırda ömür başlarken, tesisin iç kısmında bulunan alanda inşa edilmesi planlanan 19 adet bungalov için altyapı çalışmaları ve taban düzenleme süreci yapılıyor.
Alanda incelemelerde bulunan Lider Özlü, daha büyük kapasiteli konaklama alanlarının, bölgenin tabiatına uygun halde planlanarak en kısa müddette tamamlanmasını hedeflediklerini belirterek "Şu anda Aydınpınar Şelaleleri’nin olduğu bölgedeyiz. Buradaki konaklama alanımızı büyütüyoruz, ikinci etaba başladık. Bu etapta 19 adet bungalov inşa edeceğiz. Şu anda altyapısını yapıyoruz. Bu kapsamda içme suyu, yolu ve kanalizasyon inşaatı devam ediyor. İnşallah en kısa vakitte buraya 19 adet bungalov stilinde konut yapacağız. Bunlar başkalarına nazaran daha büyük metrekarelerde olacak. Buranın mülkiyet sahibi olan Milli Parklar Genel Müdürlüğü ile koordineli halde çalışıyoruz. Önümüzdeki yıl, 2026 yılında burada mevcutlara ilaveten 19 adet bungalov meskenimiz olacak" dedi.