Reklam
Reklam
boluda hafif ticari arac sarampole uctu 2 yarali hhJIBEPa
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2025 20:37 tarihinde yayınlandı
0

Bolu’da hafif ticari araç şarampole uçtu: 2 yaralı

Bolu’nun Mudurnu-Göynük ilçe yolunda denetimden çıkarak şarampole uçan hafif ticari araçtaki 2 kişi yaralandı.

Kaza, Mudurnu-Göynük kara yolunda Çavuşderesi köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Göynük’e seyreden Arif D. idaresindeki 14 ABR 870 plakalı Fiat marka hafif ticari araç, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle denetimden çıkarak şarampole uçtu. Taklalar atan araçta şoför Arif D. ve yanında bulunan babası Servet D. yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sıhhat ve jandarma grupları sevk edildi. Sıhhat takımlarının birinci müdahalesinin akabinde yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle hafif ticari araç hurdaya dönerken polis takımları olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda ogrenciler yaptiklari bilimsel calismalari sergiledi LrjPDqpA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da öğrenciler yaptıkları bilimsel çalışmaları sergiledi

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde öğrenciler tarafından yıl boyunca yapılan projeler, düzenlenen bilim fuarında sergilendi.

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nda öğenciler, yıl boyunca üzerinde çalıştıkları projelerini protokol üyeleri ve vatandaşlara anlattı. Hanönü Şehit Faruk Karagöz Yatılı Bölge Ortaokulu ve Hanönü İmam Hatip Ortaokulu’nun ortaklaşa düzenlediği fuarının açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri, öğrencilerin projelerini inceledi.

Fen bilimlerinden teknolojiye, çevreden matematiğe kadar geniş bir yelpazede hazırlanan çalışmalar hakkında öğrencilerden bilgi alan Hanönü Kaymakamı Emre Oktay ve Hanönü Belediye Başkanı Metin Yamalı, gençlerin heyecanına ortak oldu.

Öğrencileri tebrik eden Hanönü Belediye Başkanı Metin Yamalı, “İlçemizdeki okullarımızın bu denli başarılı projelere imza atması bizleri gururlandırıyor. Öğrencilerimizin araştırma azmini ve öğretmenlerimizin onlara kattığı vizyonu bugün burada bizzat müşahede ettik. Hanönü Belediyesi olarak eğitime ve bilime yönelik her türlü girişimin destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Hanönü Kaymakamı Emre Oktay ise projelerin hazırlanma sürecinde emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Bilim fuarına Hanönü Kaymakamı Emre Oktay, Hanönü Belediye Başkanı Metin Yamalı, Hanönü İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Demirkıran, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mertcan Demil, İlçe Emniyet Amiri Şenol Demirata, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Aydın Arukan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Yabaneri ve öğretmenler katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin