Bolu’da minibüs ve cipin çarpıştığı kazada 3 kişi hafif yaralandı.
Kaza, Paşaköy Mahallesi’nde İtfaiye Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Umut T. idaresindeki 81 EP 014 minibüs ile kavşaktan dönmek isteyen Ebru K. yönetimindeki 14 ABN 053 plakalı cip çarpıştı. Kazada Ebru K., Umut T. ve Arda S. hafif biçimde yaralandı. Durumun 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirilmesi üzerine bölgeye sıhhat ve polis takımları sevk edildi. Kazada hafif yaralanan 3 kişi önlem emelli hastaneye kaldırıldı. Araçlarda hasara neden olan kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Bolu’da cip minibüsle çarpıştı: 3 yaralı
Tefecilik operasyonunda 1 tutuklama
Samsun’da tefecilik suçuna yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklanırken, 2 kişi savcı tarafından serbest bırakıldı.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince “tefecilik” suçuna yönelik Atakum ve İlkadım ilçelerinde operasyon gerçekleştirildi. Yapılan arama ve yakalama çalışmalarında 1 ruhsatsız tabanca, 2 şarjör, 2 ruhsatsız tüfek, 54 tabanca fişeği, 18 av fişeği, borçlulara ait alacak kayıtlarının tutulduğu değerlendirilen ajanda ve not kağıtları ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Olayla ilgili S.T., B.A.P. ile D.Ş. adlı kadın gözaltına alındı. KOM Şube Müdürlüğündeki sorgulanması tamamlanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. S.T. İle D.Ş. adlı kadın savcı tarafından serbest bırakılırken, B.A.P. ise nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

