Bolu’da bir yılda 686 yangın meydana geldi - Karabük Haber Postası
boluda bir yilda 686 yangin meydana geldi 6bQevCbh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Aralık, 2024 16:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da bir yılda 686 yangın meydana geldi

Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü takımları son bir yılda bin 466 olaya müdahale ettiğini açıklandı.

Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü takımları güçlü bir yılı geride bırakıyor. Bir yıl içinde bin 466 olaya müdahale eden İtfaiye takımları, mesaisinin büyük kısmını yangınlarla gayrete ve mahsur kalan vatandaşları kurtarmaya ayırdı. Bolu Belediyesi Müdürlüğü takımları 2024 yılında 69 ateş savaşçısı ile gerektiğinde canlarını ortaya koyarak gayret etti. İtfaiye işçileri, 686 yangın, 126 trafik kazası, 654 mahsur kurtarma, 273 mesken ve iş yeri kontrolü gerçekleştirdi. Ayrıyeten gruplar 8 bin 106 şahsa de yangınla çaba konusunda eğitim verdi. 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirilen 44 ihbar temelsiz çıktı.

Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü grupları son 1 yılda meydana gelen bin 466 olayın yanı sıra 2 bin 217 tali vazifesi de muvaffakiyetle gerçekleştirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta askom toplantisi yapildi 4tlnRL7s
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Nisan, 2026 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta ASKOM toplantısı yapıldı

Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda, il genelindeki kamu, üniversite ve özel hastanelerin başhekimlerinin katılımıyla Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) toplantısı yapıldı.

Toplantıda; yoğun bakım sevk süreçleri, il içi ve il dışı hasta transferleri ile acil servislerde yaşanan koordinasyon sorunları masaya yatırıldı. Mevcut süreçlerin iyileştirilmesi için hastane temsilcilerinin görüş ve önerileri değerlendirildi.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Özkan Gün, sevk süreçlerinde koordinasyonun güçlendirilmesi ve hastaneler arası iletişimin etkin hale getirilmesi konusunda fikir birliğine varıldığını belirtti.

Gün, “Acil sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmaya yönelik önemli bir adım attık. Kurumlar arası iş birliğini güçlendirecek kararlar aldık. Vatandaşlarımıza sunulan hizmetin daha hızlı ve koordineli yürütülmesi amacıyla bu tür çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin