Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü takımları son bir yılda bin 466 olaya müdahale ettiğini açıklandı.
Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü takımları güçlü bir yılı geride bırakıyor. Bir yıl içinde bin 466 olaya müdahale eden İtfaiye takımları, mesaisinin büyük kısmını yangınlarla gayrete ve mahsur kalan vatandaşları kurtarmaya ayırdı. Bolu Belediyesi Müdürlüğü takımları 2024 yılında 69 ateş savaşçısı ile gerektiğinde canlarını ortaya koyarak gayret etti. İtfaiye işçileri, 686 yangın, 126 trafik kazası, 654 mahsur kurtarma, 273 mesken ve iş yeri kontrolü gerçekleştirdi. Ayrıyeten gruplar 8 bin 106 şahsa de yangınla çaba konusunda eğitim verdi. 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirilen 44 ihbar temelsiz çıktı.
Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü grupları son 1 yılda meydana gelen bin 466 olayın yanı sıra 2 bin 217 tali vazifesi de muvaffakiyetle gerçekleştirdi.


Bolu’da bir yılda 686 yangın meydana geldi
Samsun’da zehir tacirlerine gözaltı: 831 gram metamfetamin ele geçirildi
Samsun’un Atakum ilçesinde narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda 831 gram metamfetamin ile çok sayıda suç unsuru ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen şahıslara yönelik Atakum ilçesinde operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan F.M.O. (30) ve E.K.Y. (21) isimli şahısların araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda 831 gram metamfetamin, 75 adet sentetik ecza, 1 hassas terazi ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

