Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ocak, 2025 20:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’da bir haftada 224 asayiş olayı meydana geldi

Bolu’da 13-19 Ocak tarihleri ortasında 224 asayiş olayı meydana geldi. Olaylarla ilgili 107 kişi yakalanırken, 4 kuşkulu tutuklandı.
Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ve Bolu Vilayet Jandarma Komutanlığı sonları içerisinde 6 günde 224 asayiş olayı oldu. Meydana gelen olayların 67’si şahıslara karşı, 126’sı takibi gereken, 14’ü malvarlığına karşı, 17’si topluma karşı işlenen hatalar olduğu açıklandı. 224 olayla alakalı olarak 107 kuşkulu yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıyeten çeşitli cürümlerden aranan 27 kişi yakalanırken, bu şahıslardan 12’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mart, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çatı katında çıkan yangına müdahale eden itfaiye eri yaralandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde dört katlı bir apartmanın çatı katında çıkan yangın gruplarının müdahalesiyle söndürüldü. Yangına müdahale eden bir itfaiye eri ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Kaymaklar köyünde Mehmet Ertuğrul’a ilişkin dört katlı meskenin çatısında şimdi bilinmeyen bir nedenle yangın başladı. Akşam saatlerinde çıkan yangını fark edenler durumu itfaiyeye ve sıhhat takımlarına haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye takımları, çatısı ve teras katın kullanılamaz hale geldiği yangını söndürdükten sonra soğutma çalışması yaptı. İtfaiye eri Çetin Güner, çatıdaki yangına müdahale ettiği sırada omzundan yaralandı. Olay yerindeki sıhhat grupları tarafından birinci müdahalesi yapılan Güner, ambulansla Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Güner’in sıhhat durumunun düzgün olduğu öğrenildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.