Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Kasım, 2023 00:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da aracın çarptığı geyik yaralandı

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde minibüsün çarptığı geyik yaralandı. Yaralı geyik Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri tarafından tedavi altına alındı.
Kaza, Mudurnu ilçesinin girişinde bulunan Sanayi Sitesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mudurnu ilçesi istikametinde seyreden Ali Özsoy idaresindeki 14 LE 374 plakalı minibüs, önüne çıkan geyiğe çarpmamak için manevra yaptı. Sürücünün manevra yaptığı yöne doğru kaçan geyiğe araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan geyik, ormanlık alana girerek çalılıklar arasında kaldı. Ali Özsoy aracından inerek, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bir geyiğe çarptığını bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Geyiğin yerden kalkamadığını fark eden polis ekipleri, olayı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şube Müdürlüğü ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen DKMP ekipleri tarafından yaralı geyik tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle araçta ise büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Kazayı anlatan sürücü Ali Özsoy, “Bolu’dan gelmekteydim, aniden yolda geyiği gördüm. Çok kaçtım fakat kurtaramadım. Geyikte yaralandı. Geyiği yoldan 1 kilometre uzaklıkta çalıların arasında oturur vaziyette bulduk” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Vali Makas, Konuralp’de yapılan denetime katılarak esnafları ziyaret etti

Düzce Valisi Mehmet Makas, Konuralp bölgesinde yürütülen güvenlik ve asayiş uygulamalarını yerinde incelemek amacıyla trafik ve jandarma ekiplerinin denetim noktalarını ziyaret etti.
Denetim noktalarında görevli personelden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Mehmet Makas, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak adına yürütülen uygulamaların aralıksız sürdürüldüğünü vurguladı. Özellikle trafik güvenliği, asayiş ve kamu düzeninin korunmasına yönelik denetimlerin önemine dikkat çeken Makas, sahada görev yapan ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi. Programı kapsamında Konuralp bölgesindeki esnafları da ziyaret eden Vali Makas, işletme sahipleriyle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Esnaflarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Makas, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu ifade etti. Vali Makas, ziyaretleri sırasında bölgede bulunan Düzce Üniversitesi öğrencileri ve vatandaşlarla da sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Öğrencilerin ve vatandaşların görüşlerini dinleyen Makas, Konuralp’in hem tarihi hem de sosyal yapısıyla Düzce için önemli bir merkez olduğunu belirterek, bölgenin gelişimine yönelik çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin