Bolu’nun Mengen ilçesinde ambulansla hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, Bolu’nun Mengen ilçesinde D-750 karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bartın’dan Ankara’ya hasta sevk ettiği öğrenilen Halil K. idaresindeki 74 ABH 050 plakalı ambulans, trafik ışıklarında Ali Osman K. yönetimindeki 14 KE 335 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada hafif ticari aracın sürücüsü Ali Osman K. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar yaralı sürücünün yardımına koştu. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan Ali Osman K. itfaiye ekiplerince kurtarılarak ambulansa kaldırıldı. Yaralı sürücü sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisine kaldırıldı. Kaza yapan ambulansın içinde bulunan hasta ise olay yerine gelen başka bir ambulans ile hastaneye gönderildi. Öte yandan, kaza anı bölgede bulunan iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.


Bolu’da ambulans ile ticari araç çarpıştı: 1 yaralı
Tosya’da 19 Mayıs’ta halk otobüsleri ücretsiz olacak
Tosya’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda halk otobüslerinde ulaşımın ücretsiz olaak.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Tosya Belediyesi, 19 Mayıs Salı günü otobüs seferlerinde gün boyunca ulaşımın ücretsiz verileceğini açıkladı. Tosya Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Tosya Belediyesi olarak otobüs seferlerimiz gün boyunca ücretsiz hizmet verecektir. Bayramın coşkusunu hep birlikte yaşamak, etkinlik alanlarına daha kolay ulaşım sağlamak ve hemşehrilerimizin bu anlamlı güne rahatça katılım göstermesi amacıyla toplu taşıma araçlarımız ücretsiz olarak hizmet sunacaktır. Başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, nice bayramları birlik ve beraberlik içerisinde yaşamayı diliyoruz” denildi.

