Reklam
Reklam

Bolu’da alev alan otomobil küle döndü

boluda alev alan otomobil kule dondu BaXHvJOW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2025 16:15 tarihinde yayınlandı
0

Bolu’da seyir halindeyken alev alan araba kullanılamaz hale geldi.

Yangın, Mengen-Gökçesu kara yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, şoförü ve plakası öğrenilemeyen araba, seyir halindeyken motor kısmından alev aldı. Alevleri fark eden şoför aracını yol kenarına park edip, durumu 112 Acil’e bildirdi. İhbarla kısa müddette olay yerine gelen itfaiye takımları aracı saran alevlere müdahale etti. Söndürülen yangında şoför yara almazken araba kullanılamaz hale geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Denizde boğulma tehlikesi geçiren baba kurtarılamadı

denizde bogulma tehlikesi geciren baba kurtarilamadi KDjBeBq3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Haziran, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Trabzon’un Arsin ilçesinde dün denizde boğulmak üzere olan oğlunu kurtarmak için suya giren 48 yaşındaki Fatih Kurutçu, kaldırıldığı hastanede gece geç saatlerde hayatını kaybetti.

Olay, dün öğle saatlerinde ailenin sahilde piknik yaptığı sırada meydana geldi. İddiaya göre denizde boğulma tehlikesi geçiren oğlunu kurtarmak isteyen baba Fatih Kurutçu da akıntıya kapıldı. Durumu fark eden ve yoldan geçmekte olan trafik polisleri vakit kaybetmeden denize girerek baba ve oğlunu sudan çıkardı.

Polis ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan baba ve oğul, sağlık ekiplerinin yoğun çabasıyla yeniden hayata döndürülmüştü. Ancak tedavi altına alınan Fatih Kurutçu’dan acı haber geldi.

Fatih Kurutçu’nun tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenilirken, oğlunun ise yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin