blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Eylül, 2025 20:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da ağır tonajlı araçların şehir merkezine girişi yasaklandı

Bolu’da ağır tonajlı araçların kent merkezine sabah 08.00 ile akşam 20.00 saatleri ortasında girişi yasaklandı. Kurala uymayan şoförlere 993 lira idari para cezası uygulanacak.
Bolu Vilayet Trafik Komisyonu’nun aldığı kararla, ağır tonajlı araçların kent merkezine sabah 08.00 ile akşam 20.00 saatleri ortasında girişi yasaklandı. Yeni düzenlemeye nazaran, kamyon, cazibeli ve tır üzere araçlar, cadde ve bulvarlara giremeyecek. Bu araçların sokağa park etmelerine de müsaade verilmeyecek. Şoförler, araçlarını sadece tır parkı mevkiinde konumlandırabilecek. Yasak kapsamı dışında kalan resmi araçlar uygulamadan muaf tutulurken, acil durumlarda Bolu Emniyet Müdürlüğü’nün müsaadesiyle geçiş yapılabilecek. Kurallara uymayan şoförlere 993 lira idari para cezası uygulanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Berkay Doğan tarafından
19 Aralık, 2025 22:19 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

KARDEMİR’de Genel Müdürlük Görevinde Değişiklik

KARDEMİR A.Ş.’de üst yönetimde görev değişikliği yaşandı.

Şirketin Kamu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlanan açıklamaya göre, Genel Müdür Dr. Dursunali Yaşacan, 19.12.2025 tarihi itibarıyla görevinden ayrıldı.

Bu ayrılışla birlikte boşalan Genel Müdürlük görevine, Yönetim Kurulu kararıyla Niyazi Aşkın Peker’in asaleten atanmasına karar verildi.

Söz konusu görev değişikliği, şirket tarafından Kamu Aydınlatma Platformu’na yapılan bildirim ile kamuoyuna duyuruldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin