Bolu’da düzenlenen 9 farklı uyuşturucu operasyonunda 13 kişi yakalandı. 11 kişi hakkında isimli süreç yapılırken, 2 kişi ise tutuklanarak cezaevine konuldu.
Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ve Vilayet Jandarma Komutanlığı sonları içerisinde 24 Şubat – 2 Mart tarihleri ortasında uyuşturucuya yönelik 9 operasyon yapıldı. Teknik takip sonucunda konut ve iş yerlerine yapılan baskınlarda 13 kuşkulu gözaltına alındı. Yapılan operasyonlar sonucunda 11.47 gram bonzai, 1.34 gram esrar, 2.38 gram kokain, 37.83 gram metamfetamin, 141 adet sentetik ecza hususu, 9 bin 600 lira ve 2 adet cam aparat (PAYP) ele geçirildi. Olaylarla ilgili gözaltına alınan 11 kuşkulu şahsa isimli süreç yapıldı. 2 şahıs ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.


47
Bolu’da 9 uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
36
Yola saçılan tuğlalar ulaşımı tek yöne düşürdü
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
Karabük-Yenice kara yolunda seyir halindeki tırdan düştüğü iddia edilen tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.
Balıkısık Orman Deposu mevkiinde kara yoluna saçılan tuğlaları fark eden sürücüler durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve kara yolları ekipleri sevk edildi. Yolun bir bölümünü kaplayan tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Ekiplerin yolda yaptığı temizlik çalışmasının ardından tuğlalar kaldırılarak trafik akışı normale döndü.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

