Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Ekim, 2024 16:00 tarihinde yayınlandı
0

Bolu’da 6 günde polis ve jandarma suçlulara göz açtırmadı

Bolu’da 14-20 Ekim tarihleri arasında polis ve jandarma ekipleri tarafından yapılan çeşitli operasyonlarda 11 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 25 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 6 günde çeşitli operasyonlar yapıldı. Bolu Valiliği tarafından paylaşılan verilere göre, terör örgütüyle bağlantılı olan 1 şüpheli tutuklandı. Kayıtsız yabancı uyruklu bir şahıs ise sınır dışı edildi. Hakkında çeşitli suçlardan aranması ve tutuklama kararı bulunan 27 kişi yakalandı. Bu şahıslardan 9’u tutuklanarak cezaevine gönderildi.

4 operasyon yapıldı

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan 4 operasyonda 6 extacy maddesi, 7,11 gram metamfetamin maddesi, uyuşturucu kullanma aparatı, 21 gram esrar, 8,18 gram bonzai ve kurusıkı tabanca ele geçirildi. Olayla alakalı 5 şahsa işlem yapılırken, 1 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

6 günde 7 operasyon

Kaçakçılıkla ilgili olarak ise 6 günde 7 operasyon yapıldı. Ekipler tarafından yapılan kaçakçılık operasyonlarında toplamda 12 paket kaçak nargile tütünü, 23 paket kaçak nargile jeli, 47,400 gram bandrollü nargile tütünü, 7 bin 800 boş makaron, 2 bin 762 dolu makaron ve 2 elektrikli süpürge ele geçirildi. Olayla alakalı 3 şahıs yasal işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumun sakli cenneti yesil gol dogaseverlerin gozdesi oldu lX5YJRQx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’un ’saklı cenneti’ Yeşil Göl doğaseverlerin gözdesi oldu

Çorum’un Laçin ilçesinde “saklı cennet” olarak nitelendirilen Yeşil Göl, doğal güzellikleriyle vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Çorum’un Laçin ilçesinde bulunan Yeşil Göl, suyunun rengi ve çevresini saran ağaçlarla mest ediyor. Sahip olduğu eşsiz doğal güzelliği ve zengin bitki örtüsüyle dikkat çeken göl, aynı zamanda çok sayıda balık türüne de ev sahipliği yapıyor. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen vatandaşların uğrak noktası haline gelen bölgede, ziyaretçiler göl kenarında piknik yapmanın keyfini çıkarırken, orman içerisindeki patika yollarda yürüyüş yaparak doğayı keşfetme imkanı buluyor. Bölgede macera tutkunları için ATV turları gibi etkinlikler düzenleniyor. Yılın her mevsimi doğaseverlerin olan bölgeye havaların ısınmasıyla birlikte ilgi arttı.

“Buranın havası çok güzel”

Arkadaşlarıyla birlikte bölgeye gezmeye gelen Mehmet Karakurt, “Köpeğimizi gezdirmeye geldik. 2-3 hafta önce özellikle su seviyesi çok aşağıdaydı. Ama son yağışlarla birlikte yükselmiş durumda. Sadece burası değil, diğer barajlarımız da aynı şekilde. Buranın havası çok güzel” dedi.

“Çok hoşumuza gitti”

Ailesiyle birlikte piknik yapmak için bölgeye gelen Arif Işık da, “Niyetimiz Oğuzlar ilçesine gitmekti ama ağabeyim burayı önerdi. Biz de görmeye geldik ve geldiğimizde de çok memnun kaldık. İleride bulunan şelaleyi gezdik. Çok hoşumuza gitti” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin