Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Ekim, 2024 16:00 tarihinde yayınlandı
0

Bolu’da 6 günde polis ve jandarma suçlulara göz açtırmadı

Bolu’da 14-20 Ekim tarihleri arasında polis ve jandarma ekipleri tarafından yapılan çeşitli operasyonlarda 11 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 25 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 6 günde çeşitli operasyonlar yapıldı. Bolu Valiliği tarafından paylaşılan verilere göre, terör örgütüyle bağlantılı olan 1 şüpheli tutuklandı. Kayıtsız yabancı uyruklu bir şahıs ise sınır dışı edildi. Hakkında çeşitli suçlardan aranması ve tutuklama kararı bulunan 27 kişi yakalandı. Bu şahıslardan 9’u tutuklanarak cezaevine gönderildi.

4 operasyon yapıldı

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan 4 operasyonda 6 extacy maddesi, 7,11 gram metamfetamin maddesi, uyuşturucu kullanma aparatı, 21 gram esrar, 8,18 gram bonzai ve kurusıkı tabanca ele geçirildi. Olayla alakalı 5 şahsa işlem yapılırken, 1 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

6 günde 7 operasyon

Kaçakçılıkla ilgili olarak ise 6 günde 7 operasyon yapıldı. Ekipler tarafından yapılan kaçakçılık operasyonlarında toplamda 12 paket kaçak nargile tütünü, 23 paket kaçak nargile jeli, 47,400 gram bandrollü nargile tütünü, 7 bin 800 boş makaron, 2 bin 762 dolu makaron ve 2 elektrikli süpürge ele geçirildi. Olayla alakalı 3 şahıs yasal işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonspor kupa macinin hazirliklarini tamamladi VN9ZwIzk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzonspor, kupa maçının hazırlıklarını tamamladı

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak Ankara’ya hareket etti.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor, maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Bordo-mavililer, son çalışmada taktik ağırlıklı bir antrenman yaptı.

Hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, antrenmanın ardından özel uçakla Ankara’ya hareket etti.

22 kişilik kamp kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

“Andre Onana, Onuralp Çevikkan, Ahmet Doğan Yıldırım, Chibuike Nwaiwu, Stefan Savic, Taha Emre İnce, Wagner Pina, Mustafa Eskihellaç, Mathias Lovik, Benjamin Bouchouari, Tim Jabol Folcarelli, Christ Inao Oulai, Salih Malkoçoğlu, Ozan Tufan, Boran Başkan, Ernest Muçi, Onuralp Çakıroğlu, Anthony Nwakaeme, Oleksandr Zubkov, Felipe Augusto, Umut Nayir ve Paul Onuachu yer aldı.”

Bizi sosyal medyadan takip edin