Bolu’da 5 kişilik aile doğalgazdan zehirlendi - Karabük Haber Postası
boluda 5 kisilik aile dogalgazdan zehirlendi lJT8FCFp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Aralık, 2024 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da 5 kişilik aile doğalgazdan zehirlendi

Bolu’da 5 kişilik aile meskende doğalgaz kombisinin tahliye borusunun düşmesiyle zehirlendi.

Olay, Karaçayır Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Bulvarı üzerindeki bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, 5 kişilik Özçelik ailesinin dairesinde sabah erken saatte doğalgaz kombisinin tahliye borusu yerinden çıktı. Aile baş ağrısı, baş dönmesi ve mide bulantısı şikayeti ile 112 Acil Davet Merkezi’ni aradı. İhbarla olay yerine çok sayıda sıhhat grubu sevk edildi. Sıhhat gruplarının birinci muayenesinde Murat (45), Nesrin (41) Kuzey Mirza (16) Ela (11) ve Güney Özçelik’in (12) doğalgazdan etkilendiği belirlendi. Birebir aileden 5 kişi sıhhat gruplarının olay yerindeki müdahalesinin akabinde Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis takımlarının yaptığı denetimlerde kombinin doğalgaz borusunun yerinde olmadığı zehirlenmenin bu nedenle kaynaklandığı tespit edildi.

Ailenin hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesinde yurutulen sorusturmada gozaltina alinan 3 kisi serbest birakildi Euubdb2e
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Nisan, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi’nde yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 3 kişi serbest bırakıldı

Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Geçtiğimiz ay yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Dün sabahın ilk ışıklarıyla birlikte jandarma ekipleri tarafından belediye binasına geniş çaplı başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma, kurumdaki tüm bilgisayarları ve dijital materyalleri inceleme altına alırken 3 kişi gözaltına alındı.

Olaya ilişkin CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız gözaltına alındı. Soruşturmaya ilişkin daha önce de Naim Ayhan ve Ali Sarıyıldız gözaltına alınmış ve ifadeleri sonrası serbest bırakılmıştı. Jandarma ekipleri belediye binasında yaklaşık 5 saat süren çalışmalarını tamamladı. Ekipler tarafından önemli evrak ve bilgisayarlar torbalarla Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na götürüldü.

3 isim de serbest bırakıldı

il Jandarma Komutanlığı’nda gözaltı işlemleri tamamlanan CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız öğle saatlerinde Bolu Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılıkta ifade işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 3 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin