Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Aralık, 2024 20:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’da 5 kişilik aile doğalgazdan zehirlendi

Bolu’da 5 kişilik aile meskende doğalgaz kombisinin tahliye borusunun düşmesiyle zehirlendi.
Olay, Karaçayır Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Bulvarı üzerindeki bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, 5 kişilik Özçelik ailesinin dairesinde sabah erken saatte doğalgaz kombisinin tahliye borusu yerinden çıktı. Aile baş ağrısı, baş dönmesi ve mide bulantısı şikayeti ile 112 Acil Davet Merkezi’ni aradı. İhbarla olay yerine çok sayıda sıhhat grubu sevk edildi. Sıhhat gruplarının birinci muayenesinde Murat (45), Nesrin (41) Kuzey Mirza (16) Ela (11) ve Güney Özçelik’in (12) doğalgazdan etkilendiği belirlendi. Birebir aileden 5 kişi sıhhat gruplarının olay yerindeki müdahalesinin akabinde Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis takımlarının yaptığı denetimlerde kombinin doğalgaz borusunun yerinde olmadığı zehirlenmenin bu nedenle kaynaklandığı tespit edildi.
Ailenin hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Nisan, 2025 08:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Otomobil ile çarpışan motosikletlinin taktığı kask hayatını kurtardı

Düzce’de motosiklet ile arabanın çarpışmasıyla meydana gelen kazada, motosiklet şoförünün taktığı kask hayatını kurtardı.
Kaza, Darıcı Mahallesi Darıcı Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere nazaran otogar istikametinden merkez istikametine seyir halinde olan Yusuf Y. yönetimindeki 41 ANJ 666 plakalı motosiklet, karşı taraftan gelen ve orta sokağa girmek isteyen Sevim O. yönetimindeki 81 AED 774 plakalı Hyundai marka araba ile çarpıştı. Çarpışmanın tesiri ile motosiklet şoförü yere savruldu. İhbar üzerine bölgeye sıhhat takımları sevk edilirken, başında kask bulunan şoför kazayı yara almadan atlattı. Kazadan yara almadan kurtulan sürücüyü trafik polisi takımları kask taktığı için tebrik ederken, kaza sebebi ile denetimli verilen yol, araçların kaldırılmasının akabinde olağan seyrine döndü.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.