Bolu’da jandarma ekiplerinin yolcu otobüsüne yaptığı operasyonda çuval içinde 17 kilo 500 gram esrarla yakalanan 2 şüpheli gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri doğu illerinden İstanbul’a seyir halinde olan yolcu otobüsünde uyuşturucu madde taşındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Ekipler, il sınırına girdiği tespit edilen yolcu otobüsünü TEM Otoyolu üzerinde kurulan uygulama noktasında durdurdu. Durdurulan otobüste narkotik köpeği ile yapılan aramalarda çuval içerisinde 17 kilo 500 gram esrar ele geçirildi.
Olayla ilgili gözaltına alınan 2 yolcu, ifadeleri alınmak üzere jandarma komutanlığına götürüldü. (İHA)
Reklam Alanı — Yan Sol Reklam
Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam
Bu alana reklam ver
0
Bolu’da 17 kilo esrar ele geçirildi
0
Eski Bakan Kasapoğlu’ndan Vali Çağatay’a ziyaret
Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve 28. Dönem AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Vali Oktay Çağatay’ı makamında ziyaret etti.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Oktay Çağatay, nazik ziyareti için Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve 28. Dönem AK Parti İzmir Milletvekili Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür etti.
Ziyarette Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı) Genel Başkanı İbrahim Beşinci ile TÜGVA İl Temsilcisi Erdem Eren eşlik etti.

