Bolu’da 100 şikayet ve istekten 96’sı çözüme kavuşuyor - Karabük Haber Postası
boluda 100 sikayet ve istekten 96si cozume kavusuyor 15wkYr1K
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ekim, 2024 04:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da 100 şikayet ve istekten 96’sı çözüme kavuşuyor

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediyenin son bir yılda gösterdiği performansla, istek ve şikâyetlerdeki çözüm oranının yüzde 17’den yüzde 96’ya yükseldiğini açıkladı. Özcan, bu yüzde 79’luk artışın arkasındaki emeği vurgulayarak, “Tüm belediye çalışanlarına şükranlarımı sunarım. Ayrıca, bize ‘Sen işine bak’ diyenlere de bu başarımız cevap olsun” dedi.

Bolu Belediyesi, vatandaşların istek ve şikâyetlerine yaptıkları dönüş istatistiklerini paylaştı. Belediye tarafından yapılan açıklamada son bir yılda çağrı merkezi, sosyal medya ve bireysel başvurularla iletilen toplam 30 bin 308 istek ve şikâyetin 29 bin 143’ü çözüme kavuştuğu belirtildi. Ayrıca kalan bin 165 başvuru için ise çalışmaların sürdüğü ifade edildi.

“Büyük başarıyı belediye çalışanlarımızla birlikte başardık”

Başkan Tanju Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, göreve geldiği 2019 yılında yalnızca %17 olan çözüm oranının son bir yılda %96’ya ulaştığını belirtti. Özcan, “2019’da Boluluların istek ve şikâyetlerinin sadece %17’si çözülebilirken, bu oran şimdi %96’ya çıktı. Bu büyük başarıyı tüm belediye çalışanlarımızla birlikte başardık. İşimizi layıkıyla yapıyoruz ve Bolu’nun sorunlarına sahip çıkıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gq3
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
05 Nisan, 2026 13:08 tarihinde yayınlandı
0
0

Değirmenci’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Teşekkür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Karabük KARDEMİR’e ilişkin verdiği destek mesajlarına yönelik olarak Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci açıklamalarda bulundu.

Değirmenci; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız, kıymetli dostum Sayın Alparslan Bayraktar’ın KARDEMİR ziyareti vesilesiyle yapmış olduğu açıklamalar malumun ilanı olmuştur” dedi.

Genel Başkan Değirmenci, “Biz, Cumhurbaşkanımızın KARDEMİR gibi ülke ekonomisine ve istihdamına ciddi katkılar sunan bir fabrikanın yükselişine bugüne kadar verdiği katkı ve destekleri yakından görüyor ve biliyorduk. İstihdamın artırılmasına, üretimle birlikte ihracatın artırılıp ithalatın azalması noktasında tıpkı Türkiye’nin dört bir yanındaki binlerce işletmede olduğu gibi KARDEMİR’in de önünü açtığını da biliyoruz. Bundan sonraki süreçte de Cumhurbaşkanımızın KARDEMİR’in bu doğrultuda ülkemizin gözbebeği olmaya devam etmesi için büyük bir inançla destek vermeyi sürdüreceğine de yürekten inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.
Değirmenci açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Cumhurbaşkanımızın KARDEMİR’e yönelik bu kıymetli açıklamaları ufkumuzu açmakta, emekçiler olarak heyecanımızı artırmaktadır. İnanıyorum ki, Türkiye’nin ikinci yüzyılında ülkemizin yükselişi ve kalkınması, artan üretim vesilesiyle olacaktır ve KARDEMİR ve emekçileri bu kutlu hedefe çok büyük katkılar sunacaktır. Biz de Özçelik-İş Sendikası ve emekçiler olarak, Cumhurbaşkanımızın yatırım, istihdam, üretim ve ihracat odaklı hedefine sahip çıkıyor ve bu vesileyle ülkemizin ve milletimizin hizmetkarı olmaya devam ediyoruz. Bu çerçevede KARDEMİR’e ve KARDEMİR emekçisine vermiş olduğu değer ve destekler için Sayın Cumhurbaşkanımıza bir kez daha teşekkür ediyor, emekçiler olarak biz de Cumhurbaşkanımıza sevgi ve muhabbetimiz sunarken, geçmişte KARDEMİR’de birlikte çalıştığımız, sevgili dostumuz Enerji Bakanımız Alparslan Bayraktar’ın, Cumhurbaşkanımızın bu kıymetli mesajları vermesine vesile olduğu için kendisine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin