Reklam
Reklam
bolu icin saganak uyarisi tgWj745P jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Eylül, 2024 16:15 tarihinde yayınlandı
0

Bolu için sağanak uyarısı

Bolu Meteoroloji Müdürlüğü tarafından kuvvetli gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı.

Haftalardır güneşli ve kurak günler yaşayan Bolu’da sağanak bekleniyor. Bolu Meteoroloji İl Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, kuvvetli gök gürültülü sağanağın bugün saat 15.00’dan yarın saat 09.00’a kadar etkili olması bekleniyor. Meteoroloji tarafından yapılan uyarıda, Batı Karadeniz illeri için de çağrıda bulunuldu.

“Dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir”

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “Batı Karadeniz’de beklenen gök gürültülü sağanağın; bugün öğleden sonra Zonguldak, Bartın, Bolu ve Karabük çevrelerinde, akşam saatlerinden itibaren Kastamonu ve Çankırı çevreleri ile Sinop’un iç kesimlerinde yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
w 5
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
12 Mayıs, 2026 14:36 tarihinde yayınlandı
0

Yerel yönetimlerde hizmet vizyonu masaya yatırıldı

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Demir başkanlığında düzenlenen belediye başkanları toplantısına katıldı.

Büyükşehir ve il belediye başkanlarının yer aldığı toplantıda, yerel yönetimlerin hizmet kapasitesinin artırılması, şehirlerin gelişimine katkı sunacak projeler ve vatandaşlara daha etkin hizmet verilmesine yönelik konular ele alındı.

Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Çetinkaya, istişare kültürünün önemine dikkat çekerek, şehirlerin geleceğine yönelik ortak akıl vurgusu yaptı. Çetinkaya, “Şehirlerimize değer katacak hizmetler ve vatandaşlarımıza daha güçlü hizmet sunabilmek adına önemli istişarelerde bulunduk. Ortak akıl ve istişare kültürüyle şehirlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen toplantıda, belediyeler arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve hizmet standartlarının yükseltilmesine yönelik çalışmaların da gündeme geldiği bildirildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin