9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde memleketlerine ve tatil bölgelerine gitmek için yola çıkan şoförler, TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde yoğunluk oluşturuyor.
Türkiye’nin en değerli kara yolu geçiş güzergahların birisi olan ve İstanbul’un Anadolu’ya açılan kapısı olarak tabir edilen TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde Ramazan Bayramı tatili için vatandaşlar, memleketlerine göç ediyor. Bolu Dağı Tüneli, Köroğlu rampaları ve Gerede-Karadeniz İrtibat Yolu’nda meydana gelen maddi hasarlı kazalar ve araç yoğunluğu sebebiyle trafik vakit zaman durma noktasına geliyor. Bayram tatili nedeniyle şoförlerin yola çıkacağı güzergahlarda polis, jandarma ve Karayolları grupları gerekli önlemlerini aldı.
Araç yoğunluğunun yarın akşam saatlerine kadar sürmesi bekleniyor. Ayrıyeten Ramazan Bayramı hasebiyle şoförlerin güvenliği için bugünden pazar gününe kadar TEM Otoyolu’nda kamyon, alımlı ve tanker cinsi araçların geçişine müsaade verilmeyecek.


32
Bolu geçişinde bayram trafiği sürüyor
495
Kumluca’da yangın paniği
Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde otluk alanda çıkan yangın paniğe neden oldu.
Kumluca beldesinde Çay Kenarı mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Saat 21.00 sıralarında çıkan yangını fark eden çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Paniğe neden olan yangına müdahale eden ekipler, kısa sürede alevleri kontrol altına aldı. Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenilirken, yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Yangının çıkış nedeni ise yapılacak araştırmanın ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

