9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde memleketlerine ve tatil bölgelerine gitmek için yola çıkan şoförler, TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde yoğunluk oluşturuyor.
Türkiye’nin en değerli kara yolu geçiş güzergahların birisi olan ve İstanbul’un Anadolu’ya açılan kapısı olarak tabir edilen TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde Ramazan Bayramı tatili için vatandaşlar, memleketlerine göç ediyor. Bolu Dağı Tüneli, Köroğlu rampaları ve Gerede-Karadeniz İrtibat Yolu’nda meydana gelen maddi hasarlı kazalar ve araç yoğunluğu sebebiyle trafik vakit zaman durma noktasına geliyor. Bayram tatili nedeniyle şoförlerin yola çıkacağı güzergahlarda polis, jandarma ve Karayolları grupları gerekli önlemlerini aldı.
Araç yoğunluğunun yarın akşam saatlerine kadar sürmesi bekleniyor. Ayrıyeten Ramazan Bayramı hasebiyle şoförlerin güvenliği için bugünden pazar gününe kadar TEM Otoyolu’nda kamyon, alımlı ve tanker cinsi araçların geçişine müsaade verilmeyecek.


Bolu geçişinde bayram trafiği sürüyor
Kastamonu’da otomobil direğe çarptı: 3 yaralı
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde otomobilin direğe çarpması neticesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.
Kaza, İnebolu ilçesi Kuzluk köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muzaffer B. yönetimindeki 81 BV 377 plakalı Kia marka otomobil virajı alamayarak elektrik diğerine çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan Emine B. ve Fatma B. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Araçta bulunan vatandaşların bayram tatili için köye geldikleri öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

