Reklam
Reklam
bolu daginda kar yagisi etkili oluyor kar kalinligi 75 santimetreyi asti wnBRc8gF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Kasım, 2024 16:15 tarihinde yayınlandı
0

Bolu Dağı’nda kar yağışı etkili oluyor: Kar kalınlığı 75 santimetreyi aştı

Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde kar yağışı devam ediyor. 2 gündür aralıksız yağan kar sebebiyle yeşil alanlarda kar kalınlığı 75 santimetreyi aştı.

Bolu’da 2 gün önce öğle saatlerinde kar yağışı başladı. 2 gündür TEM’in Bolu geçişi ve D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde kar kalınlığı yeşil alanlarda 75 santimetreyi aştı. Kar yağışının etkisini gösterdiği D-100 kara yolu Bolu Dağı kesimi ve D-100 kara yolunun Yumrukaya, Abant Kavşağı, Elmalık, Bakacak, Seymenler, Karanlıkdere, Bıçkıyanı, Sarıçökek bölgelerinde görüş mesafesi yaklaşık 30 metreye kadar düştü. Karayolları ekipleri yolun kapanmaması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kış lastiği takmayan ve aracı arıza yapan sürücüler nedeniyle bölgede trafik zaman zaman aksıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bahcelievler ilkogretim okulu ogrencileri kitap fuarinda yLxSpITb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Bahçelievler İlköğretim Okulu öğrencileri kitap fuarında

Zonguldak Belediyesi’nin sahil kordonunda düzenlediği kitap fuarı, 85 yazar ve 50 yayınevini ağırlıyor. 17 Mayıs’a kadar açık kalacak fuarın açılışı gerçekleştirildi. Fuarı Bahçelievler İlköğretim Okulu öğrencileri de ziyaret ederek keyif dolu anlar geçirdi.

Zonguldak Belediyesince sahil kordonunda düzenlenen ve 85 yazar ile 50 yayınevini bir araya getiren kitap fuarı, törenle kapılarını açtı. Açılışta yapılan konuşmada, bilgi çağında okuyan ve okutanın desteklenmesi gerektiği, bu tip etkinliklerin öneminin altı çizildi. Fuarı ziyaret eden kitapseverler, yazarlarla sohbet etme ve söyleşilere katılma imkanı buldu. Etkinliğin ilk konukları arasında öğrenciler de yer aldı. Bahçelievler İlköğretim Okulu öğrencileri, stantları ziyaret ederek kitapları inceledi ve beğendikleri eserleri satın aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin