İstanbul ve Ankara arasında köprü görevi gören D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde kar yağışı devam ediyor. Dün öğle saatlerinden bu yana aralıksız yağan kar sebebiyle yeşil alanlarda kar kalınlığı 30 santimetreyi aştı.
Dün öğle saatlerinden itibaren TEM’in Bolu geçişi ve D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde kar kalınlığı 30 santimetreyi aştı. Kar yağışının etkisini gösterdiği D-100 kara yolu Bolu Dağı kesimi ve D-100 kara yolunun Yumrukaya, Abant Kavşağı, Elmalık, Bakacak, Seymenler, Karanlıkdere, Bıçkıyanı, Sarıçökek bölgelerinde görüş mesafesi yaklaşık 40 metreye kadar düştü. Karayolları ekipleri yolun kapanmaması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Bolu Dağı’nda kar yağışı etkili oluyor
Şehit Polis Memuru Uğur Yıldız dualarla anıldı
Şehit Polis Memuru Uğur Yıldız, şehadetinin sene-i devriyesinde kabri başında dualarla anıldı.
Mardin’in Nusaybin ilçesinde, 2016 yılında terör örgütü PKK’ya yönelik gerçekleştirilen operasyonda şehit düşen polis memuru Uğur Yıldız, Kastamonu’daki kabri başında anıldı. İl Emniyet Müdürü Tamer Taş, Uğur Yıldız’ın şehadetinin sene-i devriyesi ve Kurban Bayramı dolayısıyla, annesi Fahriye Yıldız’ı evinde ziyaret etti. Ziyaretin ardından Şehit Uğur Yıldız’ın kabri ziyaret edildi. Ziyarette, İl Emniyet Müdürü Tamer Taş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Köksalan, şehit polis memurunun eşi Perihan Yıldız, annesi Fahriye Yıldız, yakınları, gaziler, emniyet teşkilatı mensupları ve Kastamonu Müftülüğü personelleri, Şehit Polis Memuru Uğur Yıldız’ın kabri başında dua etti. Şehitlikteki şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

