Bolu Dağı’nda freni boşalan tır, 6 araca çarptıktan sonra alev aldı. Feci kazada tır sürücüsü hayatını kaybederken, 7 kişi yaralandı. Kazanın ardından karayolunun İstanbul istikameti ulaşıma kapandı.
Kaza, D-100 Karayolu Bolu Dağı Düzce geçişi Darıyeri Hasanbey mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, seyir halindeki tır, frenlerinin boşalması sonucu önündeki 5 otomobile ve bir tıra arkadan çarptı. Kazada tır alev alırken, araç içinden çıkamayan sürücü hayatını kaybetti. Feci kazada tırın biçtiği araçlarda bulunan 7 kişi de yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve trafik ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
Kaza sebebiyle karayolunun İstanbul yönü ulaşıma kapandı.


0
Bolu Dağı’nda feci kaza: Tır sürücüsü yanarak can verdi, 7 kişi yaralandı
0
Yangından kurtulmuştu, sokakta ölü bulundu
Karabük‘te sokakta hareketsiz halde bulunan kişi hayatını kaybetti.
Hürriyet Mahallesi Tuğlu Sokak’ta yerde hareketsiz yatan bir kişiyi gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde hayatını kaybettiği belirlenen kişinin, Salim Ömeroğlu (61) olduğu tespit edildi.
Ömeroğlu’nun cenazesi, ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Öte yandan, Ömeroğlu’nun, geçen şubat ayında Soğuksu Mahallesi Gonca Sokak’ta bulunan 3 katlı binada çıkan yangında mahsur kaldığı ve itfaiye ekiplerince kurtarıldığı öğrenildi.
Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

