Bolu Dağı’nda feci kaza: Tır sürücüsü yanarak can verdi, 7 kişi yaralandı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
bolu daginda feci kaza tir surucusu yanarak can verdi 7 kisi yaralandi 4QyGWgrV jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ağustos, 2024 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Dağı’nda feci kaza: Tır sürücüsü yanarak can verdi, 7 kişi yaralandı

Bolu Dağı’nda freni boşalan tır, 6 araca çarptıktan sonra alev aldı. Feci kazada tır sürücüsü hayatını kaybederken, 7 kişi yaralandı. Kazanın ardından karayolunun İstanbul istikameti ulaşıma kapandı.

Kaza, D-100 Karayolu Bolu Dağı Düzce geçişi Darıyeri Hasanbey mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, seyir halindeki tır, frenlerinin boşalması sonucu önündeki 5 otomobile ve bir tıra arkadan çarptı. Kazada tır alev alırken, araç içinden çıkamayan sürücü hayatını kaybetti. Feci kazada tırın biçtiği araçlarda bulunan 7 kişi de yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve trafik ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kaza sebebiyle karayolunun İstanbul yönü ulaşıma kapandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonu universitesinde kanser farkindaligi egitimi mlVVsyub
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu Üniversitesi’nde kanser farkındalığı eğitimi

Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen eğitimde kanserle ilgili önemli bilgiler verildi.

Kastamonu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Osman Karacan’ın danışmanlığında, 2. sınıf öğrencileri Esra Ceren Mahmutoğlu, Nihal Bostan ve Feyzanur Ekinci tarafından hazırlanan sosyal sorumluluk projesi kapsamında, kanser konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla eğitim düzenlendi. Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Merkez Toplum Sağlığı Merkezi personellerinden Dr. Melike Nurdan Ünal tarafından verilen eğitimde katılımcılara, kanserin dünyada ve Türkiye’de görülme sıklığı, korunma yöntemleri, erken teşhisin önemi, kendi kendine meme muayenesi ve tarama programları hakkında kapsamlı bilgiler aktarıldı.

Etkinlikte konuşan Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serdar Kenan Gül dei kanserin önemli bir halk sağlığı sorunu olduğunu vurgulayarak, erken teşhis ve farkındalığın bu mücadelede hayati bir rol oynadığını ifade etti.

Etkinlik sonunda katılımcılara bilgilendirici broşürler katılımcılara dağıtıldı. Program, Dr. Melike Nurdan Ünal’a Prof. Dr. Serdar Kenan Gül tarafından teşekkür belgesi takdim edilmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin