Bolu Dağı geçişinde ulaşım rahat sağlanıyor

Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Şubat, 2025 16:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

İstanbul ile Ankara ortasında köprü olan Bolu Dağı geçişinde kar yağışı hafif biçimde tesirli olurken ulaşım rahat sağlanıyor.
Bolu’da 2 gündür tesirli olan kar yağışı, sabah saatleri itibariyle tesirini yitirdi. Türkiye’nin en değerli geçiş noktalarından biri olan D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde kar yağışı hafif formda tesirli oluyor. Ulaşımın rahat sağlandığı güzergahta, Karayolları takımları ring halinde yoldaki buzlanmalara karşı tuzlama tedbirini sürdürüyor. Kar yağışının akşam saatlerinde tesirini yitirmesi bekleniyor.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bartın’da devrilen aracın sürücüsü kayıplara karıştı

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Şubat, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bartın’da yoldan çıkan bir araba devrildi. Kazadan yara almayan bayan şoför olay yerinden ayrılarak kayıplara karıştı.
Edinilen bilgiye nazaran, Bartın’dan terminal istikametine seyir halinde olan 74 AAF 665 plakalı araba, yoldan çıkarak devrildi. Yan yatan araçtan yara almadan kurtulan ve bayan olduğu öğrenilen şoförü kazadan çabucak sonra olay yerine gelen bir araca binerek kayıplara karıştı. Kazanın akabinde tolda tek şeritten ulaşım sağlanırken, aracın cazip yardımı ile kaldırılarak otoparka gönderilmesinin akabinde yolda yine trafik olağana döndü.
Sürücünün hastaneye kaldırıldığı ihtimalini de kıymetlendiren gruplar, yaptığı kamera incelemelerinde ise kazanın çabucak akabinde araçtan çıkan bayan şoförün kaza yerine gelen bir öbür araca binerek, bölgeden ayrıldığını tespit etti.
Ekipler, maddi hasarlı olarak kayıtlara geçen kazayı yapan şoföre ulaşmak için çalışma başlattı.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.