Bolu Belediyespor’un yeni başkanı Abdullah Onur oldu - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
bolu belediyesporun yeni baskani abdullah onur oldu OWTTJCz9 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Temmuz, 2024 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyespor’un yeni başkanı Abdullah Onur oldu

Türkiye Kadınlar Birinci Voleybol Ligi’nde mücadele eden Bolu Belediyespor’da yeni Başkan Abdullah Onur oldu.

Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı 1992 yılında kurularak sayısız sporcu yetiştirdi. 2 yıl önce Bolu’ya yaşattığı Sultanlar Ligi heyecanı sonrası bir alt lige düştü. Geçtiğimiz sezon Kadınlar 1. Liginde yer alan Bolu Belediyespor’da yeni başkan göreve geldi. İş insanı Abdullah Onur takım yeni başkanı oldu.

10 Kişilik yönetim kurulu ile ilk toplantısını gerçekleştiren Bolu Belediyespor’un görev dağılımı şöyle oluştu; Başkan Abdullah Onur, Asbaşkan Süleyman Can, Başkan Yardımcısı Voleybol Şube Sorumlusu Mine Erhan, Genel Sekreter Hüseyin Türkmen, Hukuk Sorumlusu Mertcan Çoruk, Amatör Sporlar Sorumlusu Hüseyin Tayşi, Amatör Sporlar Sorumlusu Sinan Harbacı, Sponsor ve Reklam Sorumlusu Halil İbrahim Yavaş, Sponsor ve Reklam Sorumlusu Ahmet Köksalan ve Deplasman Sorumlusu Kubilay Öztürk.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonu universitesinde kanser farkindaligi egitimi mlVVsyub
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu Üniversitesi’nde kanser farkındalığı eğitimi

Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen eğitimde kanserle ilgili önemli bilgiler verildi.

Kastamonu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Osman Karacan’ın danışmanlığında, 2. sınıf öğrencileri Esra Ceren Mahmutoğlu, Nihal Bostan ve Feyzanur Ekinci tarafından hazırlanan sosyal sorumluluk projesi kapsamında, kanser konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla eğitim düzenlendi. Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Merkez Toplum Sağlığı Merkezi personellerinden Dr. Melike Nurdan Ünal tarafından verilen eğitimde katılımcılara, kanserin dünyada ve Türkiye’de görülme sıklığı, korunma yöntemleri, erken teşhisin önemi, kendi kendine meme muayenesi ve tarama programları hakkında kapsamlı bilgiler aktarıldı.

Etkinlikte konuşan Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serdar Kenan Gül dei kanserin önemli bir halk sağlığı sorunu olduğunu vurgulayarak, erken teşhis ve farkındalığın bu mücadelede hayati bir rol oynadığını ifade etti.

Etkinlik sonunda katılımcılara bilgilendirici broşürler katılımcılara dağıtıldı. Program, Dr. Melike Nurdan Ünal’a Prof. Dr. Serdar Kenan Gül tarafından teşekkür belgesi takdim edilmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin