Reklam
Reklam
bolu belediyesporun yeni baskani abdullah onur oldu OWTTJCz9 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Temmuz, 2024 12:00 tarihinde yayınlandı
0

Bolu Belediyespor’un yeni başkanı Abdullah Onur oldu

Türkiye Kadınlar Birinci Voleybol Ligi’nde mücadele eden Bolu Belediyespor’da yeni Başkan Abdullah Onur oldu.

Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı 1992 yılında kurularak sayısız sporcu yetiştirdi. 2 yıl önce Bolu’ya yaşattığı Sultanlar Ligi heyecanı sonrası bir alt lige düştü. Geçtiğimiz sezon Kadınlar 1. Liginde yer alan Bolu Belediyespor’da yeni başkan göreve geldi. İş insanı Abdullah Onur takım yeni başkanı oldu.

10 Kişilik yönetim kurulu ile ilk toplantısını gerçekleştiren Bolu Belediyespor’un görev dağılımı şöyle oluştu; Başkan Abdullah Onur, Asbaşkan Süleyman Can, Başkan Yardımcısı Voleybol Şube Sorumlusu Mine Erhan, Genel Sekreter Hüseyin Türkmen, Hukuk Sorumlusu Mertcan Çoruk, Amatör Sporlar Sorumlusu Hüseyin Tayşi, Amatör Sporlar Sorumlusu Sinan Harbacı, Sponsor ve Reklam Sorumlusu Halil İbrahim Yavaş, Sponsor ve Reklam Sorumlusu Ahmet Köksalan ve Deplasman Sorumlusu Kubilay Öztürk.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte caddeler gece mesaisiyle yenileniyor qRXeelNg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te caddeler gece mesaisiyle yenileniyor

Karabük Belediyesince kent genelinde yürütülen asfalt ve modernizasyon çalışmaları kapsamında Albay Karaoğlanoğlu Caddesi’nde asfalt serimi ve New Jersey bariyer uygulaması gerçekleştirildi.

Belediye ekipleri, araç trafiğinin aksamaması ve esnafın çalışmalarının olumsuz etkilenmemesi amacıyla çalışmaları gece saatlerinde sürdürdü. Gece boyunca devam eden mesainin ardından cadde, sabah saatlerinde vatandaşların kullanımına açıldı.

Çalışmalar kapsamında yol güvenliğini artırmak amacıyla New Jersey bariyer sistemi uygulanırken, caddede asfalt yenileme çalışmaları da tamamlandı. Benzer uygulamaların Kıbrıs Şehitleri ve Menderes caddeleri başta olmak üzere kentin farklı noktalarında da yapılacağı bildirildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Özkan Çetinkaya, ekiplerden bilgi aldı.

Çetinkaya, yaptığı açıklamada, kentte daha modern ve konforlu bir ulaşım ağı oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Gece boyunca sürdürülen çalışmalarla vatandaşların sabah saatlerinde daha güvenli ve düzenli yollarla karşılaşmasını amaçladıklarını ifade eden Çetinkaya, ana arterlerdeki modernizasyon çalışmalarının planlanan program dahilinde süreceğini kaydetti.

Öte yandan asfalt serimi öncesinde caddelerde içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilendiği, böylece altyapının da güçlendirildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin