Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Aralık, 2023 08:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu Belediyesi 7 günlük yas ilan etti

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 7 günlük yas ilan ettiklerini duyurarak, "Yılbaşı akşamı yapmayı planladığımız Emircan İğrek konseri ve canlı müzik programları dahil tüm eğlence aktiviteleri belediyemizin yetki sahası içinde yasaklanmıştır" dedi. Özcan, yas kararına uymayanlarla ilgili yaptırım uygulayacaklarını da söyledi.
Türkiye’yi yasa boğan şehit haberlerinden sonra Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan kentte 7 günlük yas ilan etti. Alınan yas kararı ile Bolu Belediyesi yetki sınırları içinde 7 gün boyunca canlı müzik dahil tüm eğlence aktiviteleri yasaklandı. Ayrıca Bolu Belediyesi’nin yılbaşı gecesi yapılacağını duyurduğu Emircan İğrek konseri de iptal edildi.

Karara uymayanlar için yaptırım uygulanacak
Kararın şehit ailelerinin acısını paylaşmak adına alındığını kaydeden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Şehit ailelerimizin acısını paylaşmak adına Bolu Belediye Başkanı olarak, Bolu Belediyesi sınırları içerisinde 7 günlük yas ilan ediyorum. Bu kapsamda yılbaşı akşamı yapmayı planladığımız Emircan İğrek konserini iptal ettik. Aldığımız yas kararı doğrultusunda canlı müzik dahil tüm eğlence aktiviteleri belediyemizin yetki sahası içinde yasaklanmıştır. Allah şehitlerimize rahmet eylesin, yüce milletimize bir daha bu tür acılar yaşatmasın. Yas kararına uymayanlar hakkında gerekli hukuki ve cezai yaptırımlar tereddütsüz şekilde idaremizce uygulanacaktır" ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Devrek Kaymakamı Evlice, huzurevi sakinleriyle vedalaştı

Balıkesir’in Havran ilçesine tayini çıkan Devrek Kaymakamı Muhammet Evlice, ilçeden ayrılmadan evvel Devrek Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nde kalan yaşlılarla bir ortaya gelerek vedalaştı.
Görev mühleti boyunca ilçede yürüttüğü çalışmalarla vatandaşların takdirini kazanan Kaymakam Evlice, yeni misyon yeri öncesi Devrek Huzurevi’ni ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenen Evlice, onların hayır duasını aldı. Ziyarette duygusal anlar yaşanırken, huzurevi idaresi ve yaşlılar, Kaymakam Evlice’ye bugüne kadar gösterdiği ilgiden ötürü teşekkür etti. Yaşlılar, "Yeni vazife yerinizde muvaffakiyetler diliyoruz, hakkınızı helal edin" diyerek Kaymakam Evlice’yi uğurladı.
Devrek’teki misyonunu tamamlayan Muhammet Evlice’nin önümüzdeki günlerde Balıkesir’in Havran ilçesindeki vazifesine başlayacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin