Karabük Postası tarafından
03 Temmuz, 2023 13:56 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Boğulma tehlikesi geçiren şahsın imdadına cankurtaran ekipleri yetişti

ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak’ta alkollü olduğu iddia edilen ve denizde boğulma tehlikesi geçiren şahsı cankurtaran ekipleri kurtardı. Edinilen bilgiye göre olay, öğlen saatlerinde Kapuz plajında meydana geldi. İddiaya göre alkollü olduğu öğrenilen bir kişi denizde boğulma tehlikesi geçirdi. Şahsın denizde boğulma tehlikesi geçirdiğini gören Zonguldak Belediyesi cankurtaran ekipleri hemen denize atladı. Can kurtaranlar tarafından kurtarılan şahıs sahile çıkarıldı. İsmi öğrenilemeyen vatandaş için çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsa ilk müdahaleyi yaparak hastaneye götürdü. Hastanede tedavi altına alınan şahsın bilincinin açık olduğu öğrenildi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kangallardan korkan ayı ağaca tırmandı

Tokat’ın Başçiftlik ilçesinde koyun otlatan çoban, köpeklerinin havlamasıyla gittiği ormanda bir ayıyı ağaca çıkmış halde buldu.
Başçiftlik ilçesinde sabah saatlerinde koyun otlatan Ecevit Açıkel, köpeklerinin ormanda şiddetli biçimde havlamasını duyunca bir beşere saldırdıklarını düşünerek çabucak yanlarına gitti. İki çoban köpeği bir ayıyı ağaca sıkıştırmış halde buldu. Açıkel, ağacın doruğuna çıkan ayıyı cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.
Yaşadıklarını anlatan Ecevit Açıkel, "Burası Tokat’ın Başçiftlik ilçesi. Bugün sabah 8.00’de koyun güderken köpeklerin aşağıdaki ormanda bir adama saldırıyorlar sandım. Yanlarına indiğimde ağaca ayıyı çıkartmışlar, ona havlıyorlarmış. Bu mevsimde ayı buraya kadar geldiyse işimiz sıkıntı. Köpeklerim olmasa tahminen bana da saldırabilirdi. İki köpeği üst üste koy, ayı tekrar de fazla gelir" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.