Reklam
Reklam
bogulma tehlikesi geciren genci vatandaslar kurtardi tyz3YJ5T jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Eylül, 2024 12:52 tarihinde yayınlandı
0

Boğulma tehlikesi geçiren genci vatandaşlar kurtardı

Kastamonu’nun Cide ilçesinde yüzmek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren genç vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Cide ilçesinde yüzmek için denize giren A.K. (19) ters akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçirdi. Olayı gören çevredeki vatandaşlar denize girerek A.K.’yi boğulmaktan kurtardı. Sahile çıkartılan A.K.’nin yapılan kontrolünde herhangi bir sağlık probleminin olmadığı belirlendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak sgk heyetinden vali hacibektasogluna ziyaret ryQVAcDL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak SGK heyetinden Vali Hacıbektaşoğlu’na ziyaret

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İhsan Şan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, sosyal güvenlik sisteminin toplum açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi. Vali Hacıbektaşoğlu, sosyal güvenlik hizmetlerinin vatandaşların yaşamındaki önemine vurgu yaparak kurum çalışanlarının özverili çalışmalarını takdir etti. Kurum personeline görevlerinde başarı ve kolaylıklar dileyen Hacıbektaşoğlu, kamu hizmetlerinin etkin ve verimli yürütülmesinin önemine değindi.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin