Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bisikletiyle tek teker üzerinde seyir halinde olan bir çocuk bisikletinden niyet az kalsın gerisinden gelen arabanın altında kalıyordu.
Erdoğdu-Atapark ortasındaki yolda yokuş aşağı bisikleti ile tek teker üzerinde giden bir çocuk yoldan geçen şoförlerin dikkatini çekti. Trafikte önünde tek teker üstünde giden bisiklet şoförünü cep telefonu ile kayda alan şoför ise çocuğun bir anda bisikletten düşmesi ile büyük dehşet ve panik yaşadı. Bisikletli çocuk gerisinden gelen arabanın altında kalmaktan son anda şoförün dikkati sayesinde kurtulurken, o anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.
Bisikletinden düşen çocuk kazadan yara almadan kurtulurken, ardında seyir halinde olan araba şoförü kaza yapan çocuğu ve bisikletini inançlı bölgeye alarak sıhhat takımlarını çağırdı. Sıhhat grupları tarafından yapılan muayenenin akabinde bisiklet şoförü çocukta rastgele bir yaralanma olmadığı tespit edildi.


Bisikleti ile tek teker üzerine yolda gitmeye çalışırken az kalsın otomobilin altında kalıyordu
Yerel yönetimlerde hizmet vizyonu masaya yatırıldı
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Demir başkanlığında düzenlenen belediye başkanları toplantısına katıldı.
Büyükşehir ve il belediye başkanlarının yer aldığı toplantıda, yerel yönetimlerin hizmet kapasitesinin artırılması, şehirlerin gelişimine katkı sunacak projeler ve vatandaşlara daha etkin hizmet verilmesine yönelik konular ele alındı.
Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Çetinkaya, istişare kültürünün önemine dikkat çekerek, şehirlerin geleceğine yönelik ortak akıl vurgusu yaptı. Çetinkaya, “Şehirlerimize değer katacak hizmetler ve vatandaşlarımıza daha güçlü hizmet sunabilmek adına önemli istişarelerde bulunduk. Ortak akıl ve istişare kültürüyle şehirlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Gerçekleştirilen toplantıda, belediyeler arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve hizmet standartlarının yükseltilmesine yönelik çalışmaların da gündeme geldiği bildirildi.

