Bisikleti ile tek teker üzerine yolda gitmeye çalışırken az kalsın otomobilin altında kalıyordu - Karabük Haber Postası
bisikleti ile tek teker uzerine yolda gitmeye calisirken az kalsin otomobilin altinda kaliyordu SqlvzjEC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Aralık, 2024 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bisikleti ile tek teker üzerine yolda gitmeye çalışırken az kalsın otomobilin altında kalıyordu

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bisikletiyle tek teker üzerinde seyir halinde olan bir çocuk bisikletinden niyet az kalsın gerisinden gelen arabanın altında kalıyordu.

Erdoğdu-Atapark ortasındaki yolda yokuş aşağı bisikleti ile tek teker üzerinde giden bir çocuk yoldan geçen şoförlerin dikkatini çekti. Trafikte önünde tek teker üstünde giden bisiklet şoförünü cep telefonu ile kayda alan şoför ise çocuğun bir anda bisikletten düşmesi ile büyük dehşet ve panik yaşadı. Bisikletli çocuk gerisinden gelen arabanın altında kalmaktan son anda şoförün dikkati sayesinde kurtulurken, o anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Bisikletinden düşen çocuk kazadan yara almadan kurtulurken, ardında seyir halinde olan araba şoförü kaza yapan çocuğu ve bisikletini inançlı bölgeye alarak sıhhat takımlarını çağırdı. Sıhhat grupları tarafından yapılan muayenenin akabinde bisiklet şoförü çocukta rastgele bir yaralanma olmadığı tespit edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte kadin eski esini bicakla yaraladi QcJqAscH
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te kadın eski eşini bıçakla yaraladı

Karabük’te bir kadın, tartıştığı eski eşini bacağından bıçakla yaraladı.

Alınan bilgiye göre, olay 100. Yıl Mahallesi 1065 Nolu Sokak’ta meydana geldi. Tolga T.(36) ile eski eşi D.K.(26) arasında alkol aldıkları sırada henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine D.K., iddiaya göre eline aldığı meyve bıçağıyla Tolga T.’yi bacağından yaraladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, kadın polis ekiplerince gözaltına alındı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin