Bisikletçiler Eflani'ye Geldi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Ağustos, 2022 12:47 tarihinde yayınlandı
0
0

Bisikletçiler Eflani’ye Geldi

İlki  Safranbolu İlçesinde yapılan Bisiklet Festivalinin ikinci Eflani’de yapılacak. Bisikletçiler Eflani’ye gelerek kamp alanına yerleşmeye başladı.

Karabük Bisiklet Derneği ve Eflani Belediyesi tarafından “Saklı Güzellikler Diyarı Eflani” temasıyla 26-29 Ağustos 2022 tarihlerinde Eflani’de düzenlenen festivale, Türkiye’nin dört bir köşesinden bisiklet severler geldi.

Kamp alanı olarak Eflani Esencik-Kadıköy Göleti seçilen Karabük Bisiklet Festivali’nde iki ana rota seçildi.  Birinci gün Eflani’nin gizli kalmış güzelliklerinin keşfedileceği 60 kilometrelik  bir tur, ikinci gün ise uçsuz bucaksız orman denizinde, Uluyayla’ya  65 kilometrelik  bir tur gerçekleştirilecek.

Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul; birçok doğal güzelliği barındıran, gölüyle, doğasıyla, tarihiyle, Saklı Güzellikler Diyarı Eflani’de bisikletli dostları  ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacaklarını ifade ederek tüm vatandaşları festivale davet etti.

Karabük Bisiklet Derneği tarafından yapılan açıklamada ise;   “2. Karabük Bisiklet Festivali 26-29 Ağustos tarihleri arasında, Eflani’de, Eflani Belediyesi’nin ana sponsorluğunda yapılacaktır. Festivalimize destekleri için Eflani Belediye Başkanı Sayın İbrahim Ertuğrul’a çok teşekkür ederiz. Festivalimize katkı sağlayan Ünal Mühendislik, Başak Hazır Giyim, Özmetal Demir Çelik, Bravia Kozmetik, Gültekin Bisiklet, Safran İşitme Cihazları, Meftun Tetik İnşaat şirketlerine, güvenli ve sağlıklı bir festival geçirmemiz için bizlerin yanında yer alacak NAK Arama Kurtarma ekibine şükranlarımızı sunarız.” denildi. (Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte samanlik ve odunluk yanginda kule dondu RzNSUh5b
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mart, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te samanlık ve odunluk yangında küle döndü

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde samanlık ve odunlukta çıkan yangın hasara yol açtı.

Yangın, Kapucu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adem K.’ye ait samanlık ve odunlukta henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, samanlık ve odunluğu tamamen sardı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında samanlık ve odunluk kullanılamaz hale geldi.

Yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin