Karabük Postası tarafından
26 Ağustos, 2022 12:47 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bisikletçiler Eflani’ye Geldi

İlki  Safranbolu İlçesinde yapılan Bisiklet Festivalinin ikinci Eflani'de yapılacak. Bisikletçiler Eflani'ye gelerek kamp alanına yerleşmeye başladı. Karabük Bisiklet Derneği ve Eflani Belediyesi tarafından "Saklı Güzellikler Diyarı Eflani" temasıyla 26-29 Ağustos 2022 tarihlerinde Eflani’de düzenlenen festivale, Türkiye’nin dört bir köşesinden bisiklet severler geldi. Kamp alanı olarak Eflani Esencik-Kadıköy Göleti seçilen Karabük Bisiklet Festivali’nde iki ana rota seçildi.  Birinci gün Eflani’nin gizli kalmış güzelliklerinin keşfedileceği 60 kilometrelik  bir tur, ikinci gün ise uçsuz bucaksız orman denizinde, Uluyayla’ya  65 kilometrelik  bir tur gerçekleştirilecek. Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul; birçok doğal güzelliği barındıran, gölüyle, doğasıyla, tarihiyle, Saklı Güzellikler Diyarı Eflani'de bisikletli dostları  ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacaklarını ifade ederek tüm vatandaşları festivale davet etti. Karabük Bisiklet Derneği tarafından yapılan açıklamada ise;   “2. Karabük Bisiklet Festivali 26-29 Ağustos tarihleri arasında, Eflani'de, Eflani Belediyesi'nin ana sponsorluğunda yapılacaktır. Festivalimize destekleri için Eflani Belediye Başkanı Sayın İbrahim Ertuğrul'a çok teşekkür ederiz. Festivalimize katkı sağlayan Ünal Mühendislik, Başak Hazır Giyim, Özmetal Demir Çelik, Bravia Kozmetik, Gültekin Bisiklet, Safran İşitme Cihazları, Meftun Tetik İnşaat şirketlerine, güvenli ve sağlıklı bir festival geçirmemiz için bizlerin yanında yer alacak NAK Arama Kurtarma ekibine şükranlarımızı sunarız.” denildi. (Nurettin Acar)  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
09 Mayıs, 2025 21:38 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kardemir, 2025 yılı ilk çeyreğinde 1,48 Milyar TL zarar bildirdi

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KRDMD), 2025 yılına ait ilk çeyrek finansal sonuçlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımladı. Şirket, yılın ilk üç ayında 1 milyar 481 milyon TL zarar açıkladı.

Geçtiğimiz yılın aynı döneminde 1 milyar 149 milyon TL zarar açıklayan şirketin net zararı yıllık bazda yaklaşık yüzde 29 oranında artış gösterdi.

Şirketin satış gelirleri, 2024 yılının ilk çeyreğine göre yüzde 15 azalarak 14 milyar 410 milyon TL olarak gerçekleşti. Esas faaliyetlerden elde edilen zarar ise 515 milyon TL oldu.

Kardemir’in faiz, amortisman ve vergi öncesi karı (FAVÖK) söz konusu dönemde 1 milyar 110 milyon TL olarak kaydedildi. Şirketin özkaynakları bir önceki çeyreğe göre yüzde 3 oranında düşüş gösterdi.

Açıklamaya göre, Kardemir’in güncel piyasa değeri 27,3 milyar TL seviyesinde bulunurken, Piyasa Değeri / Defter Değeri (PD/DD) oranı 0,50 olarak belirlendi. Bu oran, Kardemir hisselerinin defter değerinin altında işlem gördüğüne işaret ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.