Birlik Medya’dan BİK Ankara Bölge Müdürü Çelik’e Ziyaret - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:27
Güneş 06:52
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:05
Yatsı 20:24
İftara son --:--
dqqd 2
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
14 Ocak, 2026 16:08 tarihinde yayınlandı
0
0

Birlik Medya’dan BİK Ankara Bölge Müdürü Çelik’e Ziyaret

Karabük Birlik Medya ortakları Okan Küçük, İsmail Akca ve İhsan Ersözlü, Basın İlan Kurumu (BİK) Ankara Bölge Müdürlüğü görevine atanan Atakan Çelik’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Gerçekleşen ziyarette, BİK Ankara Bölge Müdür Yardımcıları Engin Kaşdaş ve Mustafa Yenikaynak ile Basın İlan Kurumu Karabük Sorumlusu Özlem Altın da hazır bulundu. Samimi bir ortamda geçen görüşmede, yerel basının karşılaştığı sorunlar, dijitalleşme sürecinde medyanın geçirdiği dönüşüm ve Basın İlan Kurumu’nun yürüttüğü çalışmalar ele alındı.

Basının mevcut durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan Karabük Birlik Medya ortakları, Basın İlan Kurumu’nun yerel basına sağladığı desteklerin büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Ziyarette ayrıca, basın kuruluşlarının resmi ilan ve reklam süreçleri, mevzuat uygulamaları ile sektörün geleceğine yönelik beklentiler üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Karabük Birlik Medya ortakları, Atakan Çelik’e yeni görevinde başarılar dileyerek, BİK Ankara Bölge Müdürlüğü’nün çalışmalarının basın camiasına hayırlı olmasını temenni etti. Basın İlan Kurumu Ankara Bölge Müdürü Atakan Çelik ise nazik ziyaretlerinden dolayı Karabük Birlik Medya ortaklarına teşekkür ederek, Basın İlan Kurumu olarak yerel ve ulusal basının güçlenmesi adına çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte subat ayinda 332 konut 33 is yeri satildi uXvESa9p
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mart, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Şubat ayında 332 konut, 33 iş yeri satıldı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), tarafından açıklanan konut satış istatistiklerine göre Karabük’te 2026 yılı Şubat ayında 332 konut, 33 iş yeri satıldı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2026 yılı Şubat ayına ilişkin konut satış istatistiklerini yayımladı.

Buna göre, Türkiye genelinde Ocak ayında ilk el konut satışı 37 bin 785, ikinci el konut satışı 86 bin 764 olmak üzere toplam 124 bin 549 konut olarak gerçekleşti.

Batı Karadeniz illerinden Karabük’te Şubat ayında 235’i ikinci el olmak üzere toplamda 332 konut satıldı. İşyeri satışları üzerinden ise 28’i ikinci el olmak üzere toplam 33 iş yeri satışı da gerçekleşti.

Aynı dönemde Zonguldak’ta ise 524 konut, 75 iş yeri, Bartın’da ise 164 konut, 23 iş yerisatışı gerçekleşti.

Bizi sosyal medyadan takip edin