blank
Ramazan Öztürk tarafından
16 Mayıs, 2024 13:08 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Birlik Başkanı Hüseyin Kılıç Göreve Başladı

Geçtiğimiz hafta yapılan Karabük Esnaf Odaları Birliği'nin Olağanüstü Genel Kurulunda Başkanlığa seçilen Hüseyin Kılıç görevi devraldı. Birlikte düzenlenen Devir Teslim Törenine Birliğin bir önceki Başkanı Nurettin Tümen katılmadı.

Yeni yönetim kurulu üyeleri ve Esnaf Odaları Başkanları ile birlikte yapılan törenle göreve başlayan Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Kılıç, yaptığı açıklamada kendisini destekleyen ve desteklemeyen delegelere teşekkür ederek, "Salı günü mazbatamızı aldık bugün de görevimizin başına geldik.  Bize oy veren vermeyen  tüm esnaf kardeşlerimize, esnaf ve yönetici arkadaşlarımıza,  tüm Karabük  Esnaflarına İnşallah hayırlı, uğurlu olur sağlıklı ve sıhhatli olduğumuz  sürece Karabük'e hizmet etmeye gayret edeceğiz.  15 Odayı birleştirme gayreti içersinde olacağız. Karabük'e yakışır bir şekilde esnaf kardeşlerimizle hep beraber  bizim bildiğimiz bilmediğimiz şeyler olur, esnaf kardeşlerimizin de bilgilerine dayanarak, bilgi alışverişinde bulunarak  görevimizi en iyi şekilde hep beraber yapmaya gayret edeceğiz" dedi. Başkan Kılıç, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi tarafından kullandırılan ve borcu devam eden kredilerin faiz oranları güncellenmesi ile ilgili sorunun çözülmesi için gerekli girişimlerde bulunacaklarını söyledi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Emniyetten gece yarısı “huzur” uygulaması

Çorum’un Alaca ilçesinde polis gruplarınca huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik gerçekleştirilen şok uygulamada 150 kişinin GBT sorgusu yapıldı, 70 araç denetlendi.
Alaca İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube takımları, Yozgat Caddesi üzerinde asayiş ve trafik uygulaması gerçekleştirdi. Kontrollerde 150 şahsın Genel Bilgi Taraması (GBT) denetimi yapıldı. Birebir vakitte 70 araç şoförünün de alkol ve evrak denetimi gerçekleştirildi. Birtakım şoförlere ise farklı ihlallerden ötürü toplam 52 bin 750 TL para cezası kesildi. Vatandaşların huzur ve güvenliği için emsal uygulamaların aralıksız sürdürüleceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin