Biri zikzak çizdi diğeri motosikletle buzdolabı taşıdı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Eylül, 2024 04:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Biri zikzak çizdi diğeri motosikletle buzdolabı taşıdı

Karabük’te otomobiliyle zikzak çizen sürücü ile 3 tekerli motosikletiyle buzdolabı taşıyan başka bir sürücü cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Karabük-Safranbolu kara yolu Sanayi Kavşağında mevkiinde sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil, yeşil ışık yandıktan sonra zikzak çizerek yoluna devam etti. Sürücünün, motosiklette bulunan iki kişinin ve trafiği tehlikeye attığı anlar araç kamerasına yansıdı.

Kayabaşı Mahallesinde buzdolabı yüklü motosiklet sürücüsünün tehlikeli yolculuğu görenleri şaşırttı. Pes dedirten o anlar ise başka bir sürücü tarafından görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karlar eridi dereler costu cicekler acti eWrc8jLf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mart, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karlar eridi, dereler coştu: Çiçekler açtı

Ramazan Bayramı yoğunluğunun ardından sessizliğe bürünen Bolu’nun doğa harikası Abant Gölü Milli Parkı’nda bahar coşkusu yaşanıyor.

Bolu’nun doğa harikası Abant Gölü Milli Parkı, Ramazan Bayramı tatilindeki yoğunluğun ardından yerini bahar coşkusuna ve derin bir sessizliğe bıraktı. Karların erimesi ve baharın müjdecisi rengarenk çiçeklerin açmasıyla birlikte bölge, ziyaretçilerine eşsiz bir görsel şölen sunuyor. Baharın müjdecisi olan rengarenk çiçekler parkın dört bir yanını süsledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin