Reklam
Reklam

Bir yıldır aranıyordu, yatak bazasının içinde polise yakalandı

bir yildir araniyordu yatak bazasinin icinde polise yakalandi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Ocak, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
0

Amasya’da işlediği hırsızlık kabahatinden ötürü 1 yıldır aranan şahıs, saklandığı meskende yatak bazasının içinde polise yakalandı.

Edinilen bilgiye nazaran, 1 yıl evvel işlediği hırsızlık hatasından toplam 4 yıl 2 ay mahpus cezasıyla aranması olan E.G.’nin Amasya’nın Taşova ilçesinde bir meskende saklandığı belirlendi. Amasya Emniyet Müdürlüğü gruplarının gerçekleştirdiği operasyonda konutta arama yapan polisler yatak bazasını kaldırınca içine saklanmış haldeki E.G’yi buldu. Bir ruhsatsız tabancanın da ele geçirildiği operasyonda yakalanan şahıs, polis merkezine götürüldü.

Aranan ve katılaşmış mahpus cezası bulunan şahısların yakalanıp adalete tesliminin sağlanmasına yönelik güvenlik güçlerinin faaliyetlerini sürdürdüğüne işaret eden Amasya Valisi Başkan Bakan, “Bu şahısları yakalayarak isimli makamlara teslim ediyoruz. Daha dün 5 yıl katılaşmış cezası bulunan bir vatandaşı Taşova’da çekyatın altında arkadaşlarımız yakaladılar” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

kastamonuda uyusturucu operasyonu 2 gozalti G9BbTnvT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 470 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde, bir iş yeri ile bir eve eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda yapılan aramalarda 470 adet sentetik ecza hapı, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 2 adet şarjör, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet havalı tabanca, 65 adet 9 milimetre çapında fişek, 11 adet av fişeği ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 3 bin TL nakit para ele geçirildi.

Konuyla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin