Reklam
Reklam

Bir daha uyuşturucu kullanmayacağına dair söz verdi, cezadan kurtulamadı

bir daha uyusturucu kullanmayacagina dair soz verdi cezadan kurtulamadi 8shYebRP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’da narkotik takımlarınca konutunda yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu husus ve hassas teraziyle yakalanan şahıs, mahkemede bir daha uyuşturucu unsur kullanmayacağını dair kelam vermesine karşın cezadan kurtulamayarak 15 yıl mahpus cezasına çarptırıldı.

Olay, 28 Mayıs 2024 tarihinde Kastamonu vilayet merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü takımları edindikleri bir istihbaratı kıymetlendirerek Hüsnü T.’nin meskeninde ve üzerinde arama yaptı. Narkotik gruplarınca yapılan aramalarda 457,93 gram bonzainin ham unsuru olan A-M isimli unsur, 62,27 gram bonzai, 2,92 gram metamfetamin, 12 adet sentetik ecza hapı, 0,76 gram kenevir tohumu, 1 adet extacy, 1 adet cam düzenek, 1 adet hassas terazi ve 26 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

Olayın akabinde narkotik gruplarınca gözaltına alınan Hüsnü T., emniyetteki süreçlerinin akabinde tutuklandı.

Hüsnü T. hakkında Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesinde “uyuşturucu ve uyarıcı husus ticareti yapma yahut sağlama” hatasından dava açıldı. Davanın karar duruşmasında kendisini savunan Hüsnü T., “11 aydır tutukluyum. Meskenim park yerine yakın. Tezgah açıp satacak değilim. Konut mahpusu dahi en ağır isimli denetim koşullarıyla tahliye edilmememi istiyorum” dedi.

Mahkeme heyetince karar öncesinde son kelamı de sorulan Hüsnü T., “Beraatımı talep ediyorum. Mağdurum, bir baht daha istiyorum. Yaşlı annem var, bakıma muhtaç. Bir daha uyuşturucu unsur kullanmayacağıma kelam veriyorum. Bir talih daha verilmesini talep ediyorum. Tahliyemi ve beraatımı istiyorum” diye konuştu.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Hüsnü T.’yi 15 yıl mahpus cezası ile 30 bin TL’de isimli para cezasına çarptırdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kumluca’da yangın paniği

kumlucada yangin panigi pgRGqnL4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde otluk alanda çıkan yangın paniğe neden oldu.

Kumluca beldesinde Çay Kenarı mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Saat 21.00 sıralarında çıkan yangını fark eden çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Paniğe neden olan yangına müdahale eden ekipler, kısa sürede alevleri kontrol altına aldı. Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenilirken, yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yangının çıkış nedeni ise yapılacak araştırmanın ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin