binlerce bebegin dogumunda yardimci olan ebeye saglik bakanligindan tesekkur belgesi hUnGuwZu
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
0

Binlerce bebeğin doğumunda yardımcı olan ebeye Sağlık Bakanlığı’ndan teşekkür belgesi

Samsun’da meslek hayatında geçirdiği 37 yılda binlerce bebeğin doğumuna yardımcı olan ebeye, Sağlık Bakanlığı tarafından teşekkür belgesi verildi.

Vezirköprü Devlet Hastanesi’nde 37 yılını ebe olarak hizmet vermeye adayan, bu vakit zarfında binlerce bebeğin doğumuna yardımcı olan, 15 yıldır da doğumhane sorumlusu olarak misyon yapan Ebe Seval Peker’e, Sağlık Bakanlığı tarafından verilen teşekkür evrakı Sıhhat Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Uras tarafından takdim edildi.

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Kendisine emeklerinden ötürü Vezirköprülü hemşerilerimiz ve tüm sıhhat çalışanlarımız ismine teşekkür ederiz” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ozel kp hbr
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
03 Mayıs, 2026 14:34 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te Miting Heyecanı: Özgür Özel Halka Hitap Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Karabük’te vatandaşlarla bir araya geldi. Albay Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde düzenlenen mitingde yoğun kalabalık dikkat çekiyor.

Partililerin ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği miting alanında coşku her geçen dakika artarken, Özel otobüsten yaptığı konuşmada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor. Sık sık alkış ve sloganlarla kesilen konuşma, alanda büyük bir heyecan oluşturdu.

Güvenlik önlemlerinin üst seviyede tutulduğu mitingde polis ekipleri çevrede geniş çaplı tedbir alırken, vatandaşların alana girişleri kontrollü şekilde sağlanıyor.

CANLI YAYIN DEVAM EDİYOR
Özgür Özel’in Karabük’te Albay Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde gerçekleştirdiği mitingdeki konuşması sürüyor. Gelişmeler anbean aktarılmaya devam edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin