Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Ağustos, 2023 12:38 tarihinde yayınlandı
0

Bingöl’de korkutan deprem

Merkez üssü Bingöl’ün Kiğı ilçesine bağlı Özlüce Barajı mevkiinde 3,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD’ın açıkladığı verilere göre bugün Bingöl’ün Kiğı ilçesine Özlüce Barajı mevkiinde saat 11.47 sıralarında yerin 7,53 kilometre derinliğinde 3,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde şuana kadar herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadığı öğrenildi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
yasli adam ve torunu yanmaktan son anda kurtuldu 5h89JQrb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Yaşlı adam ve torunu yanmaktan son anda kurtuldu

Bartın’da yanıcı madde ile sobasını yakmak isteyen yaşlı adamın evinde yangın çıktı. Yaşlı adam ve evdeki torunu yanmaktan son anda kuruldu.

Bartın’ın Ulus ilçesinde Küllü köyü Yukarı Mahalle’de yaşayan 72 yaşındaki O.A isimli yaşlı adam, sobasını yanıcı madde ile yakmak istedi. Yanıcı madde ile ateşlenen sobanın patlaması sonrası yüzüne alevler sıçrayan adam yanmaktan son anda kurtuldu. Panikle balkondan atlayan O.A.’nın kollarında yanık izleri tespit edildi. Yaşlı adramın torunu B.A. komşular tarafından evden alındı. 112 Acil Çağrı Merkezi ekiplerine haber verilmesi sonrası olay yerine itfaiye, ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alırken, jandarma ekipleri olaya ilişkin incelemelerde bulundu. Kollarında yanıklar olduğu görülen ve balkondan atlaması sonrası ağrıları olan O.A. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bartın Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin