Reklam
Reklam
bin 215 kazada 22 kisi hayatini kaybetti bin 930 kisi yaralandi XHWFAIwD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Kasım, 2024 20:52 tarihinde yayınlandı
0

Bin 215 kazada 22 kişi hayatını kaybetti, bin 930 kişi yaralandı

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı verilerine göre, Düzce’de 2024 yılı içerisinde bin 215 trafik kazasında 22 kişinin hayatını kaybettiği bin 930 kişinin ise yaralandığı bildirildi.

Türkiye’nin önemli geçiş güzergahlarında olan D-100 Karayolu ve Anadolu Otoyolu üzerinde bulunan Düzce’de 2024 yılı Ekim ayında 148 ölümlü ve yaralamalı trafik kazası, 124 maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Kazalarda 2 kişi hayatını kaybederken 213 kişi ise yaralandı.

2024 yılı Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında ise toplam bin 215 yaralamalı ve ölümlü, bin 86 maddi hasarlı kaza meydana gelirken kazalarda 22 kişi hayatını kaybederken bin 930 kişi ise yaralandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
arkadaslariyla girdigi deniz sonu oldu p3h4i6dl
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 04:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Arkadaşlarıyla girdiği deniz sonu oldu

Kastamonu’nun Abana ilçesinde arkadaşlarıyla denize giren ve boğulma tehlikesi geçiren genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Hacıveli mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarıyla birlikte denize giren Hasan Gözütok (25), bir süre sonra suda çırpınmaya başladı. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar, Gözütok’u sudan çıkardı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Gözütok, Abana Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada doktorların tüm müdahalesine rağmen Gözütok, hayatını kaybetti. Hasan Gözütok’un Sivas nüfusuna kayıtlı olduğu ve inşaat işçisi olarak çalıştığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin