Reklam
Reklam

Bin 215 kazada 22 kişi hayatını kaybetti, bin 930 kişi yaralandı

bin 215 kazada 22 kisi hayatini kaybetti bin 930 kisi yaralandi XHWFAIwD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Kasım, 2024 20:52 tarihinde yayınlandı
0

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı verilerine göre, Düzce’de 2024 yılı içerisinde bin 215 trafik kazasında 22 kişinin hayatını kaybettiği bin 930 kişinin ise yaralandığı bildirildi.

Türkiye’nin önemli geçiş güzergahlarında olan D-100 Karayolu ve Anadolu Otoyolu üzerinde bulunan Düzce’de 2024 yılı Ekim ayında 148 ölümlü ve yaralamalı trafik kazası, 124 maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Kazalarda 2 kişi hayatını kaybederken 213 kişi ise yaralandı.

2024 yılı Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında ise toplam bin 215 yaralamalı ve ölümlü, bin 86 maddi hasarlı kaza meydana gelirken kazalarda 22 kişi hayatını kaybederken bin 930 kişi ise yaralandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Devrek’te düzenlenen şenlikte vatandaşlar doyasıya eğlenmenin tadını çıkardılar.

devrekte duzenlenen senlikte vatandaslar doyasiya eglenmenin tadini cikardilar ItEI2pej
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Devrek’te düzenlenen ve Rosak Derneği tarafından hayata geçirilen şenlikte vatandaşlar doyasıya eğlenmenin tadını çıkardılar.

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde gerçekleştirilen “Şenlik” kapsamında ki eğlence programında Devrekli ve Çaycumalı hanımlar sergiledikleri darbuka şov ve halk oyunları ile vatandaşlara neşeli dakikalar yaşattılar. Devrek Rüştü Onur Kültür ve Sanat Merkezi tarafından gerçekleştirilen ve Cumhuriyet Alanında düzenlenen eğlence etkinliğinde Çaycuma’dan 35 Devrek’ten ise 25 bayan programda yer aldılar. Halk Oyunları Şefi Nilgün Çelik nezaretinde gerçekleştirilen organizasyonda ülkenin çeşitli yörelerden halk oyunları sergilenirken,, bayanlar tarafından çalınan darbukalı oyun havalarında davetliler oynayarak günün streslerini üzerlerinden atmanın tadını çıkardılar.

Düzenlenen etkinlikle ilgili bilgi veren Çaycuma Halk Oyunları Şefi Nilgün Çelik, “Öncelikle arkadaşlarımıza günün sıcak saatlerinde gösterdikleri performanslarından dolayı hepsine de ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Başta Devrek Rosak Derneği ve Çaycuma Halk Oyunları Derneği olmak üzere katkı sunan herkesi yürekten kutluyor, kültürümüze sahip çıkan bu değerli çalışmaların artarak devam etmesini diliyoruz. İki kardeş ilçe tarafından düzenlemiş olduğumuz muhteşem şenlikte bulunmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Amacımız, kültürümüzü, geleneklerimizi ve yöremizin değerlerini yaşatmaktır. Bu güzel organizasyonda emeği geçen tüm yönetici, eğitmen, oyuncu ve gönüllülere gönülden teşekkür ederiz. Halk oyunlarının coşkusu, dostlukların sıcaklığı ve birlik beraberlik ruhunun en güzel şekilde hissedildiği bu şenlik, hepimizin hafızasında unutulmaz anılar bıraktığına inanıyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin