blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Kasım, 2024 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bin 215 kazada 22 kişi hayatını kaybetti, bin 930 kişi yaralandı

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı verilerine göre, Düzce’de 2024 yılı içerisinde bin 215 trafik kazasında 22 kişinin hayatını kaybettiği bin 930 kişinin ise yaralandığı bildirildi.
Türkiye’nin önemli geçiş güzergahlarında olan D-100 Karayolu ve Anadolu Otoyolu üzerinde bulunan Düzce’de 2024 yılı Ekim ayında 148 ölümlü ve yaralamalı trafik kazası, 124 maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Kazalarda 2 kişi hayatını kaybederken 213 kişi ise yaralandı.
2024 yılı Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında ise toplam bin 215 yaralamalı ve ölümlü, bin 86 maddi hasarlı kaza meydana gelirken kazalarda 22 kişi hayatını kaybederken bin 930 kişi ise yaralandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
12 Ocak, 2026 14:55 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Yenice Şoförler Odası’nda Sedat Çakıl Güven Tazeledi

Yenice Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın olağan genel kurulu, Babanın Sayvanı Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Sedat Çakıl, üyelerin desteğini alarak yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Toplam 369 üyesi bulunan odanın genel kuruluna 135 üye katılım sağladı. Yapılan seçimler sonucunda yönetim kurulunda Başkan Sedat Çakıl’ın yanı sıra Erdal Eyi, Zekeriya Akman, Rahmi Eren, Hakkı Karabasan, Musa Göynük ve Sezer Evlekoğlu yer aldı. Yönetim kurulu yedek üyeliklerine ise Mehmet Ali İncebacak, İlyas Öztürk, Hasan Arat, Sabahattin Karakaya, Kemal Canbaz, Emine Yıldırım ve Songül Karadayı seçildi.

Denetim kurulu asil üyeliklerine Tuğrul Ayan, Koray Karaaslan ve Tufan Özgü getirilirken, yedek üyeliklere Nizamettin Şık, Saner Abaoğlu ve Keramettin Alazoğlu seçildi. Genel kurulun ardından teşekkür konuşması yapan Başkan Sedat Çakıl, kendisine destek veren tüm üyelere ve genel kurula katılan misafirlere teşekkür etti. Yenice şoför esnafı için birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Çakıl, dayanışma ve ortak akıl anlayışıyla oda faaliyetlerini kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin