blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Eylül, 2024 12:59 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

BİM’den Aldığı Yufkadan Erimiş Plastik Çıktı

Adana’da bir vatandaşın BİM marketten aldığı yufkadan erimiş plastik çıktı. Vatandaş görüntüleri sosyal medyada paylaşarak, “Sağlığımız tehlike altında. Bu çıkan nedir?” diyerek duruma tepki gösterdi.Adana’da yaşayan Hülya B. isimli vatandaş, iddiaya göre, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’nde bulunan BİM marketten bir paket yufka satın aldı. Vatandaş, bir süre sonra yufkayı börek yapmak için kullandı. Paketin sonuna gelen vatandaş yufkanın içine işlemiş şekilde mavi bir plastik parçası olduğunu fark etti.Duruma şaşıran Hülya B. olayı telefonu ile kayıt altına alarak, “BİM marketten yufka aldım. 1 paketi de börek yaptım sardım. Çıkana bakın arkadaşlar. Sağlığımız tehlike altında. Bu çıkan nedir? Markası bu çıkan sonuç bu. Nedir bu yani? Hiç mi kontrol edilmez? Bir daha bu marketten alışveriş yapmayacağım” diyerek sosyal medyada paylaşıp duruma tepki gösterdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Temmuz, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Türkeli’nin 5 köyüne baz istasyonu

Sinop’un Türkeli ilçesine bağlı Işıklı, Alagöz, Kuz, Hacı ve Oymayaka köylerini kapsayacak olan verici baz istasyonu talebi Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından onaylandı.
Uzun müddettir gündemde olan ve bölge halkı tarafından büyük bir muhtaçlık olarak lisana getirilen tüm operatörleri kapsayan verici baz istasyonu projesi kapsamında çalışmaların yaklaşık 2-3 ay içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması bekleniyor.
Merkez baz istasyonu direği, 80 metre yüksekliğinde olarak Alagöz Köyü Merkez Mahallesi’ne konuşlandırılacak.
Muhtarlardan teşekkür mesajı
Işıklı Köyü Muhtarı Abdulkerim Demircan ve Alagöz Köyü Muhtarı Ümit Yüksel yaptıkları ortak açıklamada, sürece katkı sağlayan tüm isimlere teşekkür ederek şu tabirleri kullandılar:
"Bu değerli hizmetin köylerimize kazandırılmasında emeği geçenlere köylerimiz ismine teşekkür ediyoruz."
Projenin tamamlanmasıyla birlikte, kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşların cep telefonu ve internet erişiminde yaşadığı meselelerin büyük ölçüde tahlile kavuşması hedefleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin