Reklam
Reklam
bil
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
20 Mayıs, 2024 12:39 tarihinde yayınlandı
0

Bilim ve Sanatın Kalbi Safranbolu BİLSEM’de Atıyor

2023-2024 Eğitim öğretim yılında hizmete başlayan Safranbolu Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM), yeni kurulan atölye ve dersliklerde 21. Yüzyıl eğitim becerilerini kazandıran proje temelli etkinlikler yapıyor. BİLSEM, 2024-2025 Eğitim öğretim yılında kadrolu olarak göreve başlayacak olan Sınıf Öğretmeni, Müzik, Bilişim Teknolojileri, İngilizce ve Rehberlik öğretmenleri ile öğretmen kadrosu daha da güçlendirecek.

Safranbolu Bilim ve Sanat Merkezinde, teknolojiyi üretecek ve toplum yararına kullanacak, toplumsal sorunlara çözüm bulacak, tasarım odaklı düşünme becerisine sahip bireyler yetişeceğini ifade eden Safranbolu Milli Eğitim Müdürü Said Nuri Odabaşoğlu, “Özel yetenekli öğrencilerle bilim ve sanatın kalbi Safranbolu BİLSEM’de atmaya devam edecek. Tüm öğrencilerimizi Safranbolu Bilim ve Sanat Merkezimiz atölyelerini ve dersliklerini gezmeye ve yapılan faaliyetleri tanımaya davet ediyoruz” dedi.

Bilim ve Sanatin Kalbi Safranbolu BILSEMde Atiyor2 jpg Bilim ve Sanatin Kalbi Safranbolu BILSEMde Atiyor3 jpg

Bizi sosyal medyadan takip edin
tosya belediyesinden oto sanayi bolgesinde cevre temizligi dq4sOb1U
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Tosya Belediyesi’nden Oto Sanayi Bölgesi’nde çevre temizliği

Tosya Belediyesi ekipleri tarafından Oto Sanayi Bölgesi’nde çevre temizliği gerçekleştirerek, çevre kirliliğine sebep olan ve yolları daraltan olumsuzluklar giderildi.

Tosya Belediyesi ekipleri tarafından Oto Sanayi Bölgesi’nde düzensiz şekilde bırakılan hurda araçlar, çevre kirliliğine sebep olan görüntüler ve yolların daralmasına sebep olan olumsuzlukların giderilmesi için çalışma başlattı. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, ortak kullanım alanlarının amacı dışında kullanılması, çevreyi ve şehir düzenini olumsuz etkileyen görüntülerin oluşmasının kabul edilemez olduğu belirtilerek, şehrin düzenini bozan hiçbir oluşuma izin verilmeyeceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin