Bıçaklı saldırıya uğrayan emekli polis ölümden döndü - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ekim, 2024 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Bıçaklı saldırıya uğrayan emekli polis ölümden döndü

Samsun’da bıçaklı saldırıya uğrayan emekli polis yaralandı. Gözaltına alınan saldırgan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Baruthane Mahallesi Balıkçı Barınağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bıçaklı saldırıya uğrayan emekli polis Y.O., sol göğsünden ve sağ koltuk altından olmak üzere 3 yerinden yaralandı. Ölümden dönen Y.O. ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bıçaklı saldırıyı düzenleyen S.S., İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Samsun Adliyesine sevk edilen S.S. “adam öldürmeye teşebbüs ” suçundan tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kbude cekirdekten gelecege barista akademisi duzenlendi nJIkYNOa
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ’de “Çekirdekten Geleceğe” barista akademisi düzenlendi

Karabük Üniversitesi’nde (KBÜ) düzenlenen barista akademisinde öğrenciler, üçüncü nesil kahve demleme tekniklerini uygulamalı olarak öğrendi.

Karabük Üniversitesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES) 6. Dönem programı kapsamında “Çekirdekten Geleceğe Sürdürülebilir Barista Akademisi”ne ev sahipliği yaptı.

Karabük Üniversitesi Safranbolu Turizm Fakültesi ile Turizm Araştırma Geliştirme Kulübü iş birliğinde Üniversite Evi’nde gerçekleştirilen akademide, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı İrfan Yurt ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim üyesi Mustafa Yılmaz eğitmen olarak yer aldı.

Katılımcılara V60, Chemex, Aeropress ve Syphon gibi üçüncü nesil kahve demleme yöntemleri ile espresso bazlı içecek hazırlama süreçleri ve süt tekstürizasyonu uygulamalı olarak anlatıldı.

Program kapsamında ayrıca “sıfır atık” yaklaşımı doğrultusunda kahve posalarının geri dönüşümüne yönelik uygulamalara yer verilerek çevre bilincinin artırılması hedeflendi.

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, ÜNİDES kapsamında bugüne kadar 161 projenin hayata geçirildiğini belirterek desteklerin artarak sürdüğünü ifade etti.

Programa Safranbolu Turizm Fakültesi Dekanı Hüseyin Avni Kırmacı ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Program sonunda katılımcılara katılım belgeleri verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin