Bıçaklı saldırıya uğraşan 2 kişi yaralandı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Eylül, 2024 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Bıçaklı saldırıya uğraşan 2 kişi yaralandı

Samsun’da meydana gelen olayda, bıçaklı saldırıya uğrayan 2 ayrı kişi hastanelik oldu.

Edinilen bilgiye göre, Samsun’un İlkadım ilçesi Unkapanı Mahallesi’nde bıçaklı saldırıya uğrayan Ümit S.(44) Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Kazımkarabekir Mahallesi’nde de bıçaklı saldırıya uğrayan Arda U.(16) yaralandı. Yaralı çocuk Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Meydana gelen 2 ayrı bıçaklanmayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
puan degil
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
12 Nisan, 2026 16:49 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük İdman Yurdu, Anlamlı Maçta Sahadan Mağlup Ayrıldı

Karabük İdman Yurdu, Nesine 3. Lig’de sahasında Pazarspor ile karşı karşıya geldi.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi konuk ekip 1-0 kazandı.

Karşılaşmanın tek golü henüz maçın başında geldi. Pazarspor, 4. dakikada Aziz Demir’in kaydettiği golle öne geçerken, kalan dakikalarda skor değişmedi ve mücadele bu sonuçla tamamlandı.

Öte yandan mücadele, sadece skoruyla değil anlamlı bir dayanışma örneğiyle de dikkat çekti. Karabük İdman Yurdu yönetimi, maçın bilet gelirlerini 17 yaşındaki kanser hastası bir genç kıza bağışladı. Bu anlamlı destek, tribünlerde duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Sahada alınan mağlubiyete rağmen, kulübün sergilediği bu sosyal sorumluluk örneği kamuoyunda takdir topladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin