Reklam
Reklam

Bıçaklı saldırı şüphelisinden ilginç savuma

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Eylül, 2024 00:22 tarihinde yayınlandı
0

Tokat’ın Erbaa ilçesinde, S.G. adlı genç kadın yürüdüğü sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Olay sonrası kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri İbrahim Bolat’ı gözaltına aldı.

Tokat’ın Erbaa ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde akşam saatlerinde kaldırımda yürüyen S.G. adlı genç kadın, kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Sırtından aldığı bıçak darbesiyle yaralanan S.G., olay sonrası kaçmaya çalışırken saldırganla kısa bir kovalamaca yaşandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine hızla olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yaralı kadını Erbaa Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Genç kadının vücudunun birkaç bölgesinde kesikler oluştuğu belirtildi.

“Bazen farklı şeyler görüyorum”

Polis ekipleri, olayın hemen ardından yaptığı ilk incelemelerde, iddialara göre akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen M.K. isimli kişiyi gözaltına aldı. Ancak bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesi sonucunda saldırının başka bir kişi tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi. Bunun üzerine polis ekipleri, İbrahim Bolat isimli şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. İlk ifadesinde, “Bazen farklı şeyler görüyorum. O yüzden yapmış olabilirim” diyen Bolat’ın psikolojik ilaçlar kullandığı ve yüzde 40 engelli raporunun bulunduğu öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturmasını derinleştirerek devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Refakatçi olarak hastaneye giderken kazada hayatını kaybetti

refakatci olarak hastaneye giderken kazada hayatini kaybetti uO6Pu91p
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 08:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da hastanede yatan eltisine refakatçi olarak giderken içinde bulunduğu otomobilin aydınlatma direğine çarpması sonucu ağır yaralanan kadın olay yerinde hayatını kaybetti, hastanın eşi olan araç sürücüsü ise ağır yaralandı.

Kaza, 19 Mayıs ilçesi Sinop yolu Erenköy mevkisinde saat 05.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Vezirköprü ilçesinde ikamet eden Mehmet Özmen (35), Bafra ilçesinde özel bir hastanede tedavi altında bulunan eşinin yanında refakatçi olarak kalması için yengesi Zeliha Özmen’i (33) hastaneye götürmek için yola çıktı. Mehmet Özmen idaresindeki 46 AGC 201 plakalı otomobil, Samsun istikametinden 19 Mayıs ilçesi yönüne seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil alev alarak yanmaya başladı. Yanan araç itfaiye tarafından söndürülürken, ağır yaralanan sürücü Mehmet Özmen, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta yolcu olarak bulunan Zeliha Özmen ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden kadının cenazesi, 19 Mayıs Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin