Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Ekim, 2023 04:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Beyin kanaması geçiren eski muhtar hayatını kaybetti

Kastamonu’da beyin kanaması geçirmesi üzerine hastaneye kaldırılan eski muhtar, yaşam mücadelesini kaybetti.
Kastamonu’da bir önceki dönem Kuzeykent Mahallesi Muhtarlığını yapan İYİ Parti Kastamonu İl Başkan Yardımcısı Ayhan Kılıç, bir hafta önce beyin kanaması geçirmesi üzerine Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Kılıç, yaşam mücadelesini kaybetti.
Kılıç’ın cenazesi, yarın (Salı) Daday Merkez Camisinde kılınacak cenaze namazından sonra Akılçalman Köyü Buzağıveren Mahallesindeki aile kabristanlığında defnedilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Gümüşhane’nin yüksek kesimleri kara teslim oldu

Gümüşhane’nin yüksek kısımlarında kar yağışı tesirli oldu. Yaylalar beyaza büründü.
Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine bağlı Kadırga ve Kazıkbeli Yaylaları ile Torul ilçesine bağlı Yücebelen Yaylası kara teslim oldu. Dün akşam saatlerinde tesirli olan soğuk hava dalgası ve yağmur, bugün yerini kar yağışına bıraktı. Yaylalar kısa müddette beyaza bürünürken, kar kalınlığı yer yer 10 santimetreye ulaştı.
Kadırga Yaylası’nda esnaflık yapan Galip Gülbahar, "Bugün 12 Ekim, Kadırga Yaylası’nda kar yoğunluğunu arttırarak devam ediyor. Meteoroloji uyarmıştı aslında, şu anda ağır bir kar yağışı var. Yollarda 5-6 santimetre kar var, yollar ulaşıma her an kapanmak üzere" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin